Hva venter du på?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

2012-06-17 13.12.52

Jeg møter en del kvinner på mine kurs og når jeg har foredrag rundt om i landet som har kommet til et punkt hvor de stopper opp og spør seg selv «Hva er det egentlig jeg vil med livet mitt?» «Hva er meningen med det hele?» «Når skall det bli min tur?»

For noen mennesker fortsetter dette ¨være ubesvarte spørsmål hele livet. En av de tingene døende mennesker angrer mest på er at de ikke tillot seg selv å være lykkeligere, at de ikke levde ut sine drømmer og at de ikke hadde mot til å gjøre det de egentlig ønsket seg.

«Alle disse dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at det var selve livet». Er det slik for deg at en dag går og neste kommer uten at du føler at du får gjort det du ønsker, at livet passerer uten at du virkelig lever? Venter du til en dag når det eller det skjer, så skal livet ditt bli bedre eller så skal du endelig gjøre det du drømmer om?

Visste du at dagen i dag er den beste dagen til å ta det første steget mot det du ønsker og drømmer om? Visste du at dagen i dag byr på unike muligheter for deg, hvis du vil se dem. En liv på øverste hylle er ikke bare for noen få utvalgte mennesker. Helt ærlig det trodde jeg i mange år. At det var spesielle mennesker som var spesielt heldige som levde disse drømmelivene. Nå etter å ha studert disse menneskene i flere år og begynt å integrere deres vaner, tanker og handlinger i mitt eget liv har jeg selv oppgradert mitt liv. Jeg lever nå min drøm og har en hverdag og et liv som jeg tidligere trodde man måtte være spesielt heldige for å oppleve.

Men, det er ikke tilfelle. Det er faktisk ikke noen stor hemmelighet, det er ikke vanskelig, oppskriften er lett, men det krever at en er villig til å gå veien. Det krever at en er villig til å utfordre etablerte overbevisninger og mønster og gi slipp på dem som begrenser en og skrelle av lag med beskyttelse og tanker om at en ikke kan, ikke er god nok og ikke fortjener.

Mitt bilde

Nå er jeg så «heldig» at jeg får hjelpe mennesker på denne veien. Jeg er utrolig takknemlig for å kunne dele av mine erfaringer, verktøy og redskaper med mennesker som er i deg samme situasjon som jeg var og har de samme spørsmålene som søker etter mer mening, mer glede og en vei til sine ønsker og drømmer. Ofte føler jeg det som om jeg har gått alle omveiene, hakket hull i muren slik at de kan få snarveien til det livet de ønsker seg. Så hva er det du ønsker deg? Hva er det egentlig som stopper deg? 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....