Gjør du gode valg for deg selv?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

May-Bente

Jeg møter mange mennesker som ønsker en forandring. Som har et eller flere områder av sitt liv som de virkelig ønsker skulle vært annerledes. Det som skiller de som virkelig skaper det livet de ønsker og de som ikke gjør det er at de som skaper den forandringen de ønsker gjør noe med det.

Veldig mange mennesker klager over ting de ikke er fornøyd med, ting de ikke ønsker å ha slik i livet sitt, men det gjør ikke noe med det. Å klage gir liten forandring. Det er først når vi gjør noe annet at vi får et annet resultat. Så er det noen som sier, det er ikke så lett å gjøre forandringer. Vi har vanemessige tanker og overbevisninger som gjør at vi ofte tenker de samme tankene om og om igjen. Hvis vi ønsker en forandring trenger vi å starte i det indre og gjøre justeringer i våre tanker og følelser, for det inspirerer til andre typer handlinger som gir et annet resultat:).

 

Så hvordan er det med deg? Er du en av dem som står fast i unnskyldninger om at det er vanskelig for deg, at du ikke kan, hva vil andre si? Eller er du en person som gjør de forandringene du ønsker deg. Noen ganger handler det om å finne en Coach/mentor som selv har gått veien, lære av andre som har gått alle omveiene. Det trenger ikke være vanskelig å gjøre de forandringene du ønsker deg:)

 

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....