Modul 6 på Coach/Mentor Utdannelsen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

IMG_1493[1]

I går var det modul 6 på Coach/Mentor Utdannelsen. Det jeg virkelig elsker ved å være Coach er å hjelpe mennesker å åpne opp for sitt potensial og for at mer av den de er kan få komme fra. For det er ikke slik at du en dag finner ditt potensial, at det en dag åpenbarer seg for deg. Vi har alle et fantastisk potensial som ligger der klar til  bli tatt i bruk. Vi snakket om hvordan alle våre begrensninger hindrer oss fra å leve det livet vi egentlig drømmer om og at det vi egentlig ønsker og drømmer om er nærmere enn vi kanskje tror.

Jeg har selv brukt mange år på å føle meg god nok, til å våge, til å bryte min egne begrensende overbevisninger som fortalte meg at jeg ikke kunne, ikke var god nok, tenk hva andre ville si. Det eneste disse begrensningene har gjort for meg er å holde meg tilbake fra å være MEG fra å leve mitt potensial og være den jeg egentlig er.

Vårkurs for kvinner

Det føles helt annerledes å være meg. Det er som noen kursdeltakere sier som om «livet har fått nye farger» og det er slik det føles. Ting oppleves annerledes. Mulighetene er enorme når man ikke snakker seg selv bort fra alt man egentlig ønsker seg. Da er det plutselig enkelt å realisere ønsker og drømmer. Jeg har realisert så mange av mine drømmer og ønsker og det er virkelig en gave å se hvordan andre mennesker blomstrer og vokser i takt med at de våger å gå for sine drømmer og ønsker:)

Jeg er så takknemlig for å være lærer og reiseleder på denne utdanningen med disse skjønne menneskene. For hver gang lander nye erkjennelser, de oppdager nye ting ved seg selv, blir sterkere, trygger og skaper fantastiske forandringer i sine egne liv. Jeg er virkelig ydmyk over hvordan dette sprer seg i som ringer i vannet til deres familier, venner, kollegaer og dem som de coacher og hjelper 😉 

IMG_1491[1]

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....