Takknemlig for min frihet

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Familien Tenerife

Jeg er så takknemlig for å ha en jobb som gir meg frihet tid og penger til å gjøre det jeg ønsker når jeg ønsker det. Når jeg var fast ansatt kunne jeg ikke ta ferie og fri når jeg ønsket det. Det var alltid så mange hensyn å ta. Nå som jeg har den friheten nyter jeg den virkelig. Jeg elsker å feriere med min familie. Vi har vært på utallige reiser rund om i verden de siste årene. Og det har vært like fantastisk enten det har vært på elefantridning i Thailand, Cruise i Karibien, Disney Worlds Florida, pryamidene i Egypt eller på en av våre mange turer rundt om i Europa. Det er en av mine store passioner å reise rundt om i verden og elsker å ha min familie som reisefølge.

 IMG_1202

Som for de fleste er hverdagen ofte fylt med trening, lekser, øvinger og venner. Derfor er det så skjønt å kunne logge helt av og finne inn til roen og tilstedeværeslen som familie innimellom. Jeg setter virkelig pris på disse stundene. Jeg setter faktisk mer og mer pris på disse stundene etter hvert som barna blir eldre. Og det er så skjønt å høre dem fortelle om gode minner og at de også setter pris på disse stundene;)

IMG_1251

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....