Modul 7

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Modul 7 Coach Mentor UtdPå tirsdag var det Modul 7 av Coach Mentor Utdannelsen. Det var et ord som gikk igjen den dagen og det var magisk. Det var den ene erkjennelsen etter den andre som landet. Det var flere som sa, jeg følte det som om hele dagen var bare for meg.
Det er så skjønt når en gruppe følges slik over tid, hvordan gruppedynamikken fungerer.

Det var følelsenes kraft som var temaet denne dagen. Og det er virkelig noe jeg brenner for å kunne lære å bruke følelsene som GPS og styre etter det som gir nytelse og flow istedet for å streve og kave.

Når vi har gode følelser er vi et match til mer av det vi ønsker oss, mens når vi er frustrert, irritert, bekymret, osv så er vi et match til mer av det.

Så egentlig er det ganske enkelt, når vi har gode følelser skaper vi mer av det vi ønsker oss, når vi har negative vonde følelser så skaper vi mer av det negative vonde.

Det var magisk å se hvordan det virkelig landet på et dypt nivå for deltakerene denne dagen. Og spesielt herlig å høre hvordan de har løftet livet sitt disse månedene 😉

 

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....