Hva gjør du for å skape de forandringene du ønsker?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Coach Mentor utdannelsen

Jeg har hatt noen virkelig skjønne avslutningssamtale med deltakere på coach og mentor utdanningen i de siste dagene. Det gleder meg virkelig å se deres store transformasjon. For meg er det slik at den gode coach/mentor er den som har gått veien og gjort forandringer i eget liv. Vi kan bare hjelpe mennesker til det nivå vi selv er kommet. Så for å være en god coach trenger man i min optik å selv skape resultater i eget liv for å kunne løfte andre mennesker.

Derfor er jeg nå så ydmyk og faktisk litt rørt over den skjønne forandringen som har skjedd med hver enkelt av deltakerne. Både over hvordan de selv har brukt det de har lært til å skape de forandringene de ønsker i eget liv og hvordan de nå selv coacher både seg selv og andre til nye nivåer.

Det gir så dyp mening på alle nivå. Så er alt godt og jeg gleder meg til modul 9 og sertifiseringsfesten. Det blir på alle måter en viktig markering og feiring.

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....