Intervju i Rosenbladet

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

IrmelinI denne uken hadde jeg koselig besøk fra Bergen. Skjønne Irmelin kom sammen med sin datter og vi hadde en kjekk ettermiddag sammen. Vi snakket om følelser, glede, om å være den vi egentlig er, om Marion Rosen som har vært en viktig inspirator for meg og boken min Lykkekoden. Det hele ble opptatt på video og jeg gleder meg til å dele det når det er klart.

Det er så skjønt å henge sammen med hjertemennesker som Irmelin. Vi traff hverandre under utdannelsen i Rosenmetoden hun var en skjønn vertinne da jeg tidligere i år var i Bergen og holdt foredrag. Som redaktør i Rosenbladet hadde hun lyst å skrive om meg og boken Lykkekoden og tok derfor turen fra Bergen. Det er jeg veldig glad for og gleder meg til å lese hennes oppsummering av vår dag sammen når bladet kommer ut en gang over sommeren.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....