Summerfun with the girls

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Livet er i stadig forandring. Jeg kan innrømme at jeg tidligere tenkte på og var spent på hvordan det ville være å få tenåringer i hus. Jeg har alltid elsket å være sammen med mine barn. Derfor  prioriterte jeg å holde fri da de var små og koste meg med det. Nå som de har blitt større endres relasjonene. De gode barndomsminnene er lagret og nå vokser det frem en annen relasjon som er minst like forunderlig god.

De blir mer selvstendige, drar ut i verden på egenhånd, men fremdeles er nærheten der, den gode kontakten. Da gjør det ingenting at de beveger seg i stadig større radius fra hjemmet og oss foreldre. For hjertekontakten, den gode nærheten er der likevel. Det er jeg veldig takknemlig for:) Vi har hatt noen gode opplevelser sammen alle tre og hver for oss. Det er nok slik denne sommeren kommer til å bli og det er helt fint. Jeg elsker både friheten, alene tiden og tiden hvor vi deler felles opplevelser


Jeg har for første gang vært noen dager helt alene på hytten og det har virkelig vært en god erfaring. Onsdag kveld var jeg sammen med noen skjønne damer på onsdagskonserten. Det er alltid god stemning på onsdagskveldene i Mandal om sommeren og vi hadde en riktig hyggelig kveld

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....