Høstfest på Cappelen Damm

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

10301500_817104681656065_224190815590141977_nDenne uken har jeg vært ute på nye eventyr. Det startet med en tur til Oslo, hvor jeg var invitert på Cappelen Damms høstfest. Det var en riktig hyggelig kveld hvor jeg møtte mange kjekke mennesker. Det var både forfattere kjente og mer ukjente i tillegg til en mengde mediafolk og ansatte i forlaget.

Jeg hadde litt spente sommerfulger i magen siden jeg var invitert alene, men allerede innefor døren møtte jeg et par andre kjekke forfattere. Vi fikk en riktig koselig kveld med god mat og drikke. Jeg merker at jeg liker slike «partyer» bedre og bedre. Før kunne den indre kritikeren slå meg i hode med alle slags kommentarer, men slik har jeg det ikke lenger og det føles godt å kunne nyte minglingen og bare være sammen med skjønne mennesker.

En liten tilleggs bonus var at jeg i en samtale med en kvinnelig journalist fra VG plutselig ble 5-10 år yngre. Det vil si. Hun var 5 år yngre enn meg og tippet at jeg var en del yngre enn henne;) . He, he det ble en hyggelig bonus 😉

Jeg nøt kvelden i Oslo før jeg dagen etter satte meg på flyet til København

 

Det innebærer som regel en del prøving og feiling, ut og inn av comfortsonen og det innebærer at man er villig til å gå for det man ønsker seg. Det krever at man er modig, at man våger å følge sin indre drive, sin indre styrke og ikke slukke for den med å si det går ikke, det klarer jeg ikke, det kan jeg ikke osv.

Det betyr å gjøre som Pippi å finne inn til den indre styrken og våge å gå for det man ønsker seg. Våge å ta steg for steg og justere kursen når det trengs. Det betyr også å definere hva er suksess for meg. Hva betyr suksess for meg? Hva er suksess for deg. Det vi ønsker oss er ofte en følelse av suksess. Hva gir deg den følelsen? Hvordan kan du føle den følelsen akkurat nå?

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....