Jeg er i gang med nye prosjekter

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

IMG_9088

Det har vært en rett vill uke. Sommertemperaturene har tatt en liten pause og høsten har vært på snarvisitt. Skolen er i gang og  jeg er så smått i gang med nye prosjekter. Jeg er så glad for at jeg har skapt en jobb jeg elsker og at jeg gleder meg til høsten. Rundt meg hører jeg mennesker som gruer seg til å komme i gang som allerede har begynt å telle ned til neste ferie.

Jeg husker tilbake til min tid i fast arbeid. Jeg elsker undervisningen, det er mye ved min gamle jobb jeg virkelig satte pris på, men den begrensede friheten, muligheten til å reise bort noen dager, til å ta et par dager helt fri savnet jeg utrolig mye. Derfor setter jeg så stor pris på min hverdag nå. Jeg trenger ikke vente på neste ferie for å ta noen dager fri eller reise bort. Jeg kan gjøre det når jeg vil og det setter jeg så utrolig stor pris på.

Faktisk er jeg uendelig takknemlig for at jeg nå kan arbeide mindre, ha større frihet og tjene mer. Men aller viktigst for meg er at jeg nå kan være den jeg egentlig er, at jeg kan leve av det jeg elsker og dele av mine erfaringer og hjelpe andre til å skape seg et nytt og bedre liv.

Denne uken har jeg så smått begynt å samle videoer med tilbakemeldinger fra Coach/Mentor Utdannelsen. Jeg har fått gjenoppleve noe av den magiske stemingen som vi delte sammen på undervisningsdagene. Jeg har hørt på gode ord fra deltakerne om hvordan de 9 månedene endret livet deres og husker tilbake på alle de magiske forandringene som skjedde med hver en av dem. Videoene kommer snart så du også kan få titte med

Det er nå bare et par måneder til et nytt kull er klar til å løfte sitt liv og lære hvordan de kan løfte andre. Kull 2 av Coach/Mentor Utdannelsen starter opp i oktober 2014 og jeg gelder meg utrolig mye til å møte hver en av de herlige deltakerne.

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....