Jeg er stolt og glad

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

IMG_2746Jeg har i det siste mottatt så mange gode tilbakemeldinger fra fjern og nær om hvordan boken Lykkekoden har forandret livet deres. Det å være forfatter å sitte med pcen og skrive ned ord, sider og etterhvert bøker er ofte en ensom prosess. Jeg har hatt macèn med meg på de underligste steder og skrevet, skrevet om, redigert og pusset på teksten i utallige timer.

Derfor er jeg så takknemlig for alle de skjønne tilbakemeldingene fra mennesker som forteller om en gladere hverdag, at de ved å bruke de enkle redskapene og la seg motivere av de inspirerende historiene i boken har gjort det de drømmer om og skapt de forandringene de tidligere har klaget over manglet i deres liv.

Det gleder meg uendelig mye å få være til inspirasjon på denne måten. Jeg blir både glad og rørt når de forteller til meg at de har våget å realisere drømmer, at ekteskapet har blitt mer kjærlig, at forhold til tenårnger og barn har blitt nærere og bedre, at livet generelt fylles med mer av det som gir glede, energi og overskudd. Jeg visste jo at det virket, jeg har jo prøvd det ut på meg selv og mine mange hundre kursdeltakere, men likevel er det godt å høre om disse historiene og få de tilbakemeldingene. Det gir på en måte stor mening på et meget dypt nivå. Jeg er utrolig takknemlig for at mine mange omveier, min reising rundt om i verden for å lære av de beste coacher og mentorer kan deles videre til andre i bokform. At den metoden jeg har funnet kan gi de mange hundre etterhvert nå flere tusen mennesker som leser boken snarveien til å skape det livet de ønsker å leve.

Nå har jeg begynt å trene andre i å kunne dele videre det jeg kan. Det første kullet av nye Life Coacher er allerede i gang med å endre verden på sin måte. Det er alle hjertemennesker som på en eller annen måte ønsker å hjelpe andre til et nytt nivå. Det har vært en fornøyelse å følge disse menneskene i løpet av 9 måneder og se den helt utrolige forandringen som har skjedd. Jeg har nå intervjuet dem og det blir etterhvert til en skjønn film, hvor de utrrykker sin begeistring for hva det har lært disse 9 månedene og hvordan livet deres virkelig har forandret seg på en måte de ikke trodde var mulig.

For å innvie deg i litt av magien har jeg laget en liten videosnutt her fra den siste undervisningsdagen hvor vi har undervisning på dagtid og sertifiseringsmiddag om kvelden. Jeg har laget hele filmen selv, satt til musikk, tekst, klippet og limet. Det kunne blitt mer proff ved at jeg hadde utdelegert det hele, men jeg har virkelig nytt denne prosessen og er stolt av resultatet. Jeg håper du nyter det like mye som meg 😉

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....