En spennende indre reise

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Jeg har nå vært noen dager i USA og en liten tur over i Mexico. Det har vært en spennende reise på mange nivåer. Jeg har fått opplevd og erfart så utrolig mye på veldig kort tid. Jeg har fulgt en følesesmessig karusell og gått i dypet av mine følelser mange ganger. Jeg har lært så mye, nye erkjennelser har landet og mitt bevissthetsnivå har økt på denne turen.

Hollywood

Min sårbarhet og følelsen av ensomhet kom sterkt på banen allerede ved avreise på flyplassen. Det var sårt å fint å kjenne på. Jeg hadde ingen å sperre med, ingen å snakke meg bort fra følelsene sammen med, ingen å gråte til, jeg var alene med mine egne følelser og det var veldig fint. For det gav meg en mulighet til å gå inn og virkelig kjenne på disse følelsene. Det å kjenne at de er der, at de er en del av meg og på hvilke måter det gir seg utslag i mitt liv gav en utrolig indre healing i mitt system.

Når jeg så kom frem til Los Angeles tok jeg tog fra LA til San Diego og trikk videre til grensen mot Mexica. Derifra gikk jeg over grensen. Igjen var det en følelsesmessig berg og dalbane. Det å sitte alene som eneste hvite person på en trikk som tok meg lenger og lenger bort fra den fine byoverflaten og lengre inn i slummen. Kontrastene var enorme følelsene mine vekslet mellom frykt og spenning. Det er lenge siden jeg har kjent frykten så tydelig og fått mulighet til å heale så mange lag av tillærte overbevisninger.

Det var en tur som landet nye indre erkjennelser og som gav meg et løft bevissthetsmessig som jeg fortsatt summer over. Tilbake i San Diego nøt jeg skjønnheten denne byen har å by på. Det er virkelig store kontraster fra de lukseriøse hotellene inne i byen og slummen som viser seg bare en halvtime unna.

San Diego

På toget tilbake til Los Angelse dukket de milevis lange strendene opp og jeg kunne føle den indre roen som jeg alltid får ved havet. Jeg erfarte virkelig hvor dypt jeg elsker å bo i naturomgivelser med nærhet til sjøen. Bylivet som Los Angeles har å by på er ikke det jeg trives mest med. Det gikk så tydelig opp for meg da jeg var på vei opp til Hollywood. Det var som om hele meg slappet av og jeg følte meg hjemme i de naturskjønne omgivelsene. Store grønne områder, mennesker som var ute å gikk tur, hus som kunne romme aktive familier.

Jeg vet at neste gang jeg kommer til LA vil jeg velge å bo enten i Hollywood eller Malibu. Så selv om jeg nøt å merke byen, var det i områdene utenfor jeg likte meg best. Å besøke Bevery Hills og Rodeo Drive var en nytelse. De skjønne butikkene, husene og bilene. Jeg har i lengre tid utforsket hva som gjør meg glad, hva som gir meg påfyll, hva som fyller meg opp og denne turen har virkelig tydeliggjort for meg hva som gir meg påfyll og hva som tapper meg. Jeg har møtt følelsene mine og virkelig hatt anledning til å kjenne på dem og deres budskap.

Det er fint med slike stunder hvor man kan lytte og konnekte til den indre visdommen. For meg landet det mange fine erkjennelser og en virkelig dyp læring på denne turen.

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....