Klar for foredrag på FBI Conferansen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

NorwegianHerlig tur over fjellet i dag morgen. Nå er jeg klar for FBI Conferanse. Sammen med Per Fuggellil, årest matblogger Trine Sandeberg og en gjeng andre inspirerende forfattere og foredragsholdere skal jeg rocke scenen på FBI Conferanse i dag ;). Jeg gleder meg til å dele mine erfaringer som grunder hva som har virket og ikke virket for meg. Det å si opp fast jobb og leve drømmen, som for meg innebar å holde foredrag, hjelpe andre mennesker å skape det livet de ønsker og utgi det hele i bokformat handler om mot. Mot til å våge å følge drømmen. Det handler om lidenskap og om å følge «The joy» som man sier i USA. Det handler om å velge seg selv, ta seg selv og sin egen unikhet på alvor. Det handler om å følge hjerte. Det er mye som kan virke fornuftig, for meg var det veldig fornuftig å få en god utdannelse, men det var ikke nødvendigvis det som gjorde meg glad, som fikk mitt hjerte til å synge.

Det betyr ikke at utdannelse ikke er bra, det handler om å lytte inn og kjenne etter hva er riktig for meg. Jeg er nå veldig glad for min lektorgrad. Men, jeg er mest glad for at jeg på et tidspunkt valgte hjertet foran fornuften. At jeg valgte en jobb ut fra hva som gjør meg glad. For hva er vel livet hvis man ikke gleder seg over hverdagen? Hva er vel livet hvis man ikke våger å følge drømmene? Jeg var nylig ute å reiste og da tenkte jeg mange ganger på sitatet fra Brødrene Løvehjerte hvor Kavring  spør Jonatan hvorfor han må reise ut av Ryttergården og hvor Jonatan sier at noen ganger må man være modig og gjøre det man føler er rett «For ellers er jeg ikke noe menneske, men bare en liten lort»

Så i dag når jeg går på scenen så vil jeg snakke om å følge gleden i jobben. Om å velge det som gjør en glad og hvorfor det er slik at vi har mange gode grunner for at livet er hardt, vi må jobbe hardt for å få det til, det krever blod svette og tårere. Jeg håper å kunne inspirere mennesker til å knekke koden og finne inn til den de egentlig er og følge hjerte og det som gjør dem glad hver dag;).

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....