Livets kontraster

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Jentene

Jeg har vært mye ute på reisefot i det siste. Jeg nyter å reise og elsker å merke nye steder. Akkurat nå har jeg landet etter noen fine dager i København. Jeg har vært sammen med noen virkelig skjønne mennsker og hatt det veldig fint på alle måte. Jeg har kost meg på Nimb som og virkelig merket den særlige stemingen som er på dette eksklusive hotellet.

Jeg nyter virkelig de tre rettes middager, de herlige mennesker og møtene. Samtidig som jeg godt merker hvor hjerte mitt ligger. Ja det er fint å reise, ja det er fint å ha muligheten til å møte skjønne mennesker. Samtidig setter det ting i perspektiv. Ved å stadig utforske livet hva jeg liker og ikke liker, hva som er min smak blir det stadig tydeligere for meg at jeg elsker å bo der jeg bor. Nærheten til sjøen, naturen og det åpne landskapet. Nå nyter jeg det i fulle drag.

Så denne helgen blir det bursdagsselskap her i huset, jeg skal «chillan max» som er det tenåringen sier når hun skal virkelig kose seg og slappe av ;). Det blir deilig å la alle intrykkene synke inn og gjøre meg klar til første modul på Coach Mentor Utdanningen som starter opp på onsdag;)

Jeg storgleder meg til å ta imot de nye deltakerene. Pusler og lager klar mapper med kursmateriellet og funderer på hvilke blomster vi skal næres av :). Frem til da skal jeg være sammen med min familie, mine tre barn og min mann for det er noe av det jeg næres aller mest av. Ha en riktig deilig helg dr du er;)

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....