Er det mulig å leve det livet man ønsker?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Sometimes all you need is toEr det mulig å leve det livet man ønsker? Er det mulig å gjøre ønsker og drømmer til virkelighet?

For meg var det en utopisk tanke for noen år siden. Jeg tenkte at livet var som det var, forsøkte å gjøre noen justeringer underveis, men tanke på å skape det livet jeg ønsket for meg selv og min familie, virket nærmest umulig. Nå er det slik at jeg alltid har trodd at til og med det som kan virke umulig kan være mulig. Så det tok meg ut på en lang reise. Jeg kunne jo se at noen mennesker skapte seg det livet de ønsket å leve. Gjerne på tross av vanskelig barndom, utfordringer i helse, relasjoner og andre ting. Jeg tenkte at når det er mulig for dem, så kan det jo være mulig for meg.

Jeg beynte å reise verden rundt og lære av de beste coacher og mentorer. Så kom jeg hjem med et gullkorn herifra og et gullkorn derifra. Etterhvert som jeg begynte å bruke det jeg hadde lært så begynte livet mitt å endre seg.

Det ble tidlig klart for meg på disse reisene at det handlet om en indre justering i tanker, følelser overbevisninger og mønster. I begynnelsen var det en virkelig ensom og utfordrende prosess. Å møte gamle mønster, gå utenfor komfortsonen og skape forandring kan virkelig skape både indre følesesmessige og ytre stormer. Etterhvert som jeg gikk veien, samlet jeg meg noen gode redskaper og verktøy til å gå veien på en mer selvkjærlig og nytelsesfull måte.

You Can´t solve a

 

Nå er det slik hvis jeg opplever et resultat i mitt liv som jeg ikke ønsker så vet jeg samtidig hva det egentlig handler om og hvordan jeg kan justere det. Det er min spesialkompetanse å hjelpe andre til å se hva det er som stopper dem fra å skape det resultatet de ønsker og gi dem mot og inspirasjon til å gå veien og selv skape det livet de ønsker seg.

Min styrke er at jeg selv har gått veien, jeg har kjent utfordringene på kroppen, så har jeg gjort noter, justert og endret i mønster, tanker og overbevisninger til dess at jeg fikk det resultatet jeg ønsker. Det har vært en utrolig lærerrik prosess. Jeg er så glad for alle de snarveiene jeg nå kan dele med dem jeg utdanner, har på kurs og coacher.

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....