Magiske øyeblikk

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Sola Spa 2Det er slik at hver dag kommer med små magiske øyeblikk. Det er ikke  alltid slik at vi legger merke til denne magien i hverdagen. Noen ganger har vi det for travelt med å haste fra den ene oppgaven til den andre. Det betyr ikke at de magiske øyeblikkene ikke finnes. Jeg liker så godt dette sitatet av Albert Einstein

“There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.”

Det er to forskjellige perspektiv, to forskjellige måter å se verden på som gir to forskjellige resultater.  Vi velger hver dag hvilket perspektiv vi vil ha på livet, hvilke briller vi tar på oss. Noen tar på seg «finn fem feil brillene» og er opptatt av det som ikke virker, det de ikke liker, det som burde vært annerledes.» Ut fra et slik perspektiv er det vanskelig å legge merke til de små magiske øyeblikkene.

Hvis det er slik for deg at hverdagen slukes av utfordringer og problem, ting som må gjøres føler du kanskje at det er langt mellom de magiske øyeblikkene. Slik trenger det ikke være. Hvis vi gjør et lite tanke eksperiment. Hvordan hadde det vært for deg hvis du skiftet briller bare for en dag.

Hvordan hadde det vært hvis du tok frem de positive brillene og begynte å legge merke til alt det gode du har i livet ditt. Alt du er takknemlig og glad for. Hvordan hadde det vært hvis du begynte å legge merke til de små mirkalene i hverdagen? Del gjerne med oss hva som er dine magiske øyeblikk.

Jeg har mange magiske øyeblikk hver dag. Noen ganger er det de magiske øyeblikkene som opptrer når jeg coacher mennesker som får en ah-ha opplevelse som tar dem et milesteg videre. Det kan også være de små tingen i hverdagen som du ser på bildet ovenfor deilig mat, herlige omgivelser, kos framfor peisen eller en god klem fra min mann eller mine barn. Ha en magisk helg 😉

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....