Modul 3 på Utdannelsen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Modul 2, 1

Så er vi godt i gang med Coach Mentor Utdannelsen og denne uken samlet vi oss til Modul 3 «Oppdag hva som stopper deg (og de fleste mennesker) fra å være, gjøre og ha det livet en ønsker seg» Det var herlig dag med skjønne a ha opplevelser.

Alle deltakerne har noe de ønsker å forandre i sitt liv, noe de gjerne skulle ønsket en forandring på . Coaching handler om å hjelpe personer fra der de er nå til der de ønsker å være. De beste coachene er etter min mening de som har gått veien selv, som har skapt resultater i sitt eget liv. En ting jeg har lært etter 8 års universitetsutdanning er at det å vite noe, det å kunne noe er noe annet enn å gjøre det. Det er først når vi gjør noe annet, det er først når vi skaffer oss erfaring at vi lærer.

Så det jeg tror på er å først gå veien selv og skape egne resultater før man kan hjelpe andre. «Ta først på din egen oksygenmaske før du hjelper andre sier de på flyet» Det gjelder absolutt i selvhjelpsbransjen og i coaching. Noen spør meg hvem som er de beste coachene, hvor de finner dem. Da pleier jeg å si se på de resultatene de har skapt. Hvis du liker de resultatene så ville jeg undersøkt personen nærmere. Hvis det er en person som snakker fint og som har gode teorier som han/hun ikke etterlever selv så ville jeg booket en annen.

Vi kan kun hjelpe andre til det nivået vi selv er på. Hvis det er en person som har styr på sin business, men ikke får privatlivet til å fungere eller som har orden på økonomien så ville jeg vært avventende til å søke hjelp hos vedkommende. Når vi booker en person så booker vi hele personen. Det hjelper ikke å si at den er god på business. For du booker totalpakken. Hvis du tenker at jeg skal ha hjelp til min business så hjelper det ikke å booke en person som strever helt vilt, jobber seg syk eller lar det gå ut over barn og ekteskap, hvis det ikke er det resutlatetet du ønsker. Det handler om å booke en person som har de resultatene du ønsker.

Modul 3

 

Jeg holder fanen for at det er mulig å ha det hele. En god business, kjærlige og gode relasjoner, hverdagslykke og gode øyeblikk hver dag og en nærende økonomi. Vi trenger ikke kave og slite oss til resutlatene. Suksess i business trenger ikke bety stress i relasjoner eller helse. Når vi velger det som gir oss glede og følger flowet så heves vibrasjonen på alle områder og vi blir et match til det vi ønsker på den gode måten. Det er min mission og det jeg brenner for å formidle. Vi kan få det hele. Det handler noen ganger om å tenke utradisjonelt, ofte innebærer det å bryte gamle mønster og overbevisninger og være villig til å gå for det en egentlig ønsker seg. For mange handler det også om å virkelig føle at man fortjener å leve det livet man ønsker seg.

Jeg er så glad for å ha en så god gjeng kvinner på utdannelsen som virkelig gjør forandringer i sitt liv. Som går  veien selv og skaper forandring i sine liv. De kommer til å bli noen veldig gode coaher en dag, de er alleder på god vei. Jeg fikk virkelig landet i dem sist hva det er som stopper dem og de er allerede i ferd med å luke bort i begrensende overbevsininger og mønster. Vibrasjonen er i ferd med å heves og flere av dem er virkelig begeistret over å oppleve mer glede og gode stunder i sin hverdag.

Jeg tror på at vi alle kan skape de forandringene vi ønsker. Jeg har så lenge jeg kan huske hatt tro på at det er mulig og hjulpet mennesker å skape de forandringene de ønsker. For meg gir det ikke mening å snakke om noe, å fortelle alle at jeg skulle ønsket det og det hvis man ikke er villig å gå veien. Jeg kan forstå at det noen ganger ligger noen begrensninger på denne veien, noen grunner til at vi opplever at vi ikke kan, ikke har råd, ikke har tid. Jeg elsker å hjelpe mennesker å fjerne disse begrensningene. Det var det jeg lært deltakerne på denne modul 3. Det er allerede godt i gang med å fjerne begrensninger og det som holder dem fra å være, gjøre og ha det livet de ønsker seg.

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....