Starten på ditt nye liv og et fantastisk 2015

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

faadetsom-produktbilde-300x417
Jeg møter mange mennesker går rundt og drømmer om og håper at livet deres skal endres. Egentlig ønsker de at andre skal endre seg eller at omgivelsene kunne endret seg, for da hadde de fått det bedre. Jeg møter også mange mennesker som er dyktige på å skape det livet de ønsker seg. Det betyr ikke at disse menneskene ikke møter utfordringer eller problemer. Det gjør vi alle, det er en del av livet og utviklingen. Det betyr at de handterer det de møter på en annen måte.

Jeg var selv i den første gruppen for noen år siden og tenkte at hvis bare den hadde forandret seg, hvis bare min situasjon hadde forandret seg så ville jeg fått det bedre, da kunne jeg har realisert mine drømmer og ønsker. Livet mitt var virkelig fylt med problemer og utfordringer på den tiden. På et tidspunkt forstod jeg at livet ikke varer evig at livet er her og nå og at det ikke kom noen å «reddet» meg, men at jeg faktisk selv måtte ta ansvar for å skape de forandringene jeg ønsket meg. Jeg forstod at jeg ikke kunne fortsette å vente på at noe eller noen skulle redde meg. Jeg begynte å søke etter muligheter og løsninger. Det tok meg ut på en lang reise både i det indre og ytre.

Jeg reiste verden rundt for å lære av de beste coacher og mentorer som finnes i verden og kom tilbake med et gullkorn herifra og et gullkorn derifra. Når jeg kom hjem begynte jeg å integrer dem i hverdagen og skapte etter hvert store forandringer i mitt liv. Når andre såg den forandringen spurte de om de kunne få lære det jeg kunne. Slik gikk det til at min kursvirksomhet kom i gang. Etter hvert som jeg lærte andre det jeg kunne begynte de også å gjøre forandringer i sitt liv.

Nå har jeg utdannet mitt første kull med coacher og mentorer. Det er mennesker som har fulgt min utdannelse i 9 måneder og som selv har løftet sine liv og etter hvert begynt å coache andre og løfte deres liv. For meg er det magi sett i system. Det gir så stor mening og få være med å se hvor store forandringer mennesker faktisk kan gjøre på kort tid. Og når disse menneskene igjen løfter andre mennesker gir det mening på et dypt nivå.

Jeg vil jo gjerne dele disse verktøyene med deg og med hele verden slik at vi alle kan skape det livet vi ønsker å leve. Det er ikke for noen få, det er ikke vanskelig, men det krever de rette redskapene og det rette mindsettet og at man setter det inn i et system. Så for å gjøre det enkelt for deg har jeg satt alle mine beste redskaper og verktøy i system og deler hele oppskiften i online produkt «Få det som du vil ha det» .Det er et online kurs med 5 VIDEOER med 3 FANTASTISKE MODULER og 5 herlige BONUSER. I dette unike kurset får du hele oppskritften til hvordan du også kan få det som du vil ha det.

Du får formelen til å realisere alle dine ønsker, du lærer snarveien til å komme fra der du er nå til der du ønsker å være og får en enkel metode til å endre de overbevisningene som ikke gir deg det du ønsker deg. I tillegg får du bonus video, mini e-bok og arbeidshefte.

Jeg er superglad for å kunne tilby deg dette fantastiske kurset. Jeg har fått så mange positive tilbakemeldinger fra mennesker som har fulgt kurset og virkelig skapt magiske forandringer i sine liv. Den muligheten vil jeg gjerne tilby deg også derfor har jeg valgt å gi deg som leser denne bloggen et super tilbud på «Få det som du vil ha det» akkurat nå. Så hvis du er klar til å løfte ditt liv og gjerne vil ha mine beste verktøy til å skape de forandringene du ønsker deg så får du det hele på tilbud akkurat nå til 1450 kr. Etter torsdag stiger prisen til 2050 kr igjen

Du har det som skal til for å løfte ditt liv. Du har det i deg. Det handler om å få kontroll på tankene og følelsene Det jeg gir deg i dette produktet er verktøy og redskaper til å kunne ta et skritt hver dag. Har du lyst på kvalifisert hjelp og ønsker du å bli støttet i din forandring? Har du lyst å bruke denne tiden før nyttår til å snu dine tanker og mindsett? Har du lyst å starte 2015 med et økt lykkenivå og en god plan for hvordan du kan få ditt beste år ever? Da vil du få de beste tips og redskaper i online kurset Få det som du vil ha det. Det beste med kurset er at du kan laste det ned og se det om og om igjen. Du kan spole frem og tilbake og ta det i akkurat det tempoet som du ønsker.

Siden jeg elsker å hjelpe mennesker og gjerne vil at du  skal få et fantastisk 2015 kan du akkurat nå spare 600 kr på det populære kurset Få det som du vil ha det til. Frem til torsdag 11. desember kan du sikre deg alle de 3 modulene og de 5 herlige bonusene for kun 1450 kr. Det er mindre enn en coachingsamtale med meg. Men, hvis du vil spare de 600 kr må du handle raskt, for etter 11 desember stiger prisen til 2050 kr igjen.

Varmt til lykke med starten på ditt nye liv og et fantastisk 2015;)

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....