7 trinn til å få frem lykkefølelsen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

7 trinn for å få frem

Lykke er ikke noe som er forbeholdt noen få. Det er for deg. Det er mulig for deg og meg og alle å leve et lykkelig liv. Veldig ofte når jeg har foredrag, kurs og blir intervjuet av journalister, så spør en ofte er ikke det med lykke litt overfladisk. Det er mange misforståelser rundt det med lykke.

Vi er født med en indre glede. Hvis du har vært sammen med små barn har du sikkert lagt merke til den naturlige gleden de uttrykker. Hvor ærlige deres smil er. Etterhvert som vi vokser opp lærer vi å ta oss sammen ikke ta helt av, vi hører at det er for godt til å være sant og at lykkelige mennesker er overfladiske. Så lager vi oss noen overbevisninger om lykke og det å leve et lykkelig liv. Til sammen utgjør disse overbevisningene vår lykkepunkt.

Forskning har vist at vi har et relativt stabilt lykkenivå gjennom hele livet. Det vil si at du sannsynligvis er like lykkelig nå som du var for 10 år siden. Hvis du ikke gjør noe med det, vil du fortsette å være like lykkelig om 10 år. Så hvor lykkelig er du på en skala fra 1-10, hvor 1 er svært lite lykkelig og 10 er svært lykkelig? Hvis du for ekempel havner på 3 her, er sannsynligheten i følge forskning at du vil være på en 3èr om 10 år stor. Men, det er mulig å heve dette lykkenivået.

Jeg er så glad for å kunne presentere 7 enkle trinn i boken Lykkekoden som allerede har hjulpet hundrevis av mennesker til å få frem lykkefølelsen og heve sitt lykkenivå dramatisk. Så hvis det er slik for deg at du er klar til å fylle ditt liv med mer glede og det som gir deg den gode lykkefølelsen så finner du hele metoden i boken Lykkekoden.

TILBUD NÅ 262,- (Pris i bokhandler er 299,-)

[maxbutton id=»3″]

Lykkekoden ved sjøen

TRINN 1: gir deg en oversikt over hvordan det står til i livet ditt akkurat nå. Som enhver reise trenger vi å finne ut av hvor vi er nå. Så i trinn 1 får du hjelp til å finne frem til alt det som allerede er bra, og så lærer du hvordan du kan skape mer av det du ønsker deg.
TRINN 2: handler om å oppdage din indre styrke. Vi er alle født med et ubegrenset potensial og en medfødt indre glede og kraft. I trinn 2 lærer du hvordan du kan styrke selvfølelsen og din tro på deg selv. Her kan du leke deg med gode øvelser og oppgaver som hjelper deg til å få mot til å gå utenfor komfortsonen og tro på at du kan og er god nok som du er!
TRINN 3: lærer deg å gjøre indre forandringer som gir ytre forvandlinger. Her lærer du å mestre tankens kraft. Du får supergod hjelp til å bli kvitt begrensende overbevisninger og mønstre. Du lærer å forstå kraften i underbevisstheten og hvordan du kan bruke dens uante kraft til å skape mer av det du ønsker deg.

TRINN 4: handler om den kraftfulle veiledningen som ligger i følelsene. Gjennom meditasjon får du hjelp til å åpne for den indre medfødte gleden. Du får unike redskaper og verktøy som viser deg hvordan du kan fylle livet med mer av det som gir glede og gode følelser. Du lærer å skape det resultatet i ditt liv som du ønsker deg. I den forbindelse får du en superfin metode til å identifisere mennesker, hendelser eller omstendigheter som skaper negative følelser, og hvordan du raskt kan nøytralisere dem før de virker inn på dine følelser og handlinger.

TRINN 5: lærer deg hvordan du kan få det som du vil ha det, ved selv å ta ansvar for å skape de forandringene du ønsker deg. Det innebærer å endre fokuset fra å ville forandre andre og omstendighetene til i stedet å justere dine egne overbevisninger og mønstre. Du kan glede deg til å oppdage de magiske endringene som skjer når du gjør indre justeringer i dine tanke og følelsesmønster.

TRINN 6: setter deg i kontakt med dine drømmer. Du får en formel for å realisere det du ønsker. I tillegg får du en oppskrift som viser deg hvordan du kan realisere dine drømmer.

TRINN 7: viser deg hvordan du blir en forandringsmester. I stedet for å la deg slå ut av utfordringer og problemer, lærer du hvordan du kan bruke dem til vekst og utvikling. Det handler om å akseptere endringer i stedet for å la seg irritere av dem. Gode tips og øvelser hjelper deg til å ta ansvar for ditt eget liv og skape de forandringene du ønsker

TILBUD NÅ 262,- (Pris i bokhandler er 299,-)

[maxbutton id=»3″]

Noen tilbakemeldinger:

«Det er den beste norske selvhjelpsboken jeg har lest, og jeg har lest mange. Den er så «to the point». Jeg liker godt at du deler av egne erfaringer og jeg kjenner meg godt igjen i de gode eksemplene. Den måten hvert trinn er delt inn på gjør det enkelt å følge oppskriften. Det er neste som å bake boller, når jeg følger oppskriften du gir i denne boken opplever jeg at livet mitt blir fylt av lykke og det jeg ønsker. Ikke på den overfladiske måten, men jeg blir rett å slett lykkeligere og får mer tro på meg selv. Hverdagen min har løftet seg mange hakk etter at jeg fant denne boken. Så tusen takk til deg for denne fantastiske muligheten»

«Jeg trodde ikke en bok kunne gjøre meg lykkelig, men det har altså denne boken gjort. Jeg har blitt meget imponert over at du klarer å fremstille noe så komplekst så enkelt og handgripelig at til og med jeg kan følge med. Du inspirerer meg fra begynnelse til slutt. Den måten boken er bygget opp med, med enkel historier som jeg kjenner meg så godt igjen i med påfølgende effektive øvelser har gjort en enorm forskjell for meg og mitt liv. De øvelsene du deler i boken er magiske, de har hatt en utrolig god effekt på min lykkefølelse, mine relasjoner, min helse og faktisk også mine drømmer. Jeg har fått mer tro på meg selv, blitt lykkeligere og våget å gå for mine ønsker og drømmer. Det er som om jeg har våknet opp fra en dvale. Jeg er dypt takknemlig for deg og denne fantastiske boken»

TILBUD NÅ 262,- (Pris i bokhandler er 299,-)

[maxbutton id=»3″]

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....