Jeg søker assistent

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

woman-working-laptop-e1411795656355Er du min nye assistent

Jeg søker en entusiastisk og engasjert assistent til å være min høyre hand. Jeg trenger hjelp til fakturering, mailbesvarelse, organisering av kurs og forløp, holde styr på min kalender, administrere mine facebookgrupper, booke lokale, lage påmeldingslister og administrere mailing lister.

Du vil være min høyre hand og personlig hjelper når jeg underviser.

Hvem er du?

Du er en allsidig person som er positiv og klar til å handtere ulike personer på en god mate. Du er selvstendig ordensperson. Du har god struktur og arbeider effektivt. Du er svært service orientert og skriver godt norsk. Du kan både snakke og skrive engelsk. Du har styr på teknikk eller er innstilt på å sette deg inn I det når du har fri. Du trenger å disponere egen PC, siden mye av jobben foregår online.

Jobben henvender seg til deg som er pasjonert omkring det å hjelpe andre og være den beste versjonen av deg selv.

Praktisk: Timeantallet varierer mye. I gjennomsnitt er det mellom 10-40 timer I måneden. Du får timelønn som du fakturer meg pr. Måned. Det vil si du må være selvstendig med eget organisasjonsnummer. Din timebetaling fastsettes I jobbsamtalen.

Lokalitet: Det er ikke så viktig hvor du bor da jobben er selvstendig. Men det er viktig at du kan være på Jæren hvor jeg har min utdannelse og mentorforløp 1-3 ganger pr. måned når jeg underviser.

Er du interessert? Skriv et par ord om deg selv, hvorfor du mener du passer til stillingen sammen med din CV til maybente@maybente.no

Intervjuene til jobben som assistent foregår på Helsehuset Viben på Bryne 7 april eller over Skype. Oppstart skjer umiddelbart etter din samtale, hvis jobben blir din.

Hvis du merker at du har lyst å inngå et samarbeid med meg, så vil jeg elske å høre fra deg. Jeg besvarer alle henvendelser.

 

Vennlig hilsen May Bente

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....