Nytt opplag er ankommet!

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Lykkekoden ved sjøen

HURRA!!! Lykkekoden er utsolgt og nytt opplag har ankommet! Jeg er så glad for at så mange mennesker har funnet boken hvor jeg deler hele min metode.

Boken er et resultat av at jeg selv stod i en vanskelig livssituasjon for 12 år siden som jeg ikke kunne finne noen løsning på. Jeg var utdannet lektor i pedagogikk og hadde 8 års universitetsutdanning, men jeg klarte ikke løse mine egne problemer og utfordringer med den kunnskapen jeg hadde. Det tok meg ut på en lang reise.

Jeg reiste verden rundt og lærte av de beste coacher og mentorer. Så kom jeg hjem med et gullkorn herifra og et gullkorn derifra. Så begynte jeg å integrere det i mitt liv og etterhvert begynte mitt liv å endre seg. Når menneskene rundt meg såg det, begynte de å spør May Bente kan vi få lære det du kan. I begynnelsen var jeg avventende. Jeg hadde jobbet som lærer i flere år, men det å dele av mine egne erfaringer, min egen sårbarhet var noe annet. Men, de fortsatte og til slutt holdt jeg et kurs for noen av mine venner og lærte de jeg kunne. Det viste seg da at de fikk de samme resultatene.

Så begynte de å spør May Bente kan du ikke skrive ned det du kan i en bok? Igjen var jeg avventende i begynnelsen, fordi det var bare noen få år siden jeg hadde levert en svær avhandling på universitetet på et par hundre sider og husket den prosessen som svært slitsom og krevende.  Men, de fortsatte og spør. Så sa de «hvis det du skriver kan hjelpe en person er det verdt det da»? «Hvis boken kan hjelpe 10 personer, er det verdt det da»? Jeg er en hjelper i hjerte. Jeg elsker å hjelpe mennesker og hvis boken kunne hjelpe 10 personer var det verdt det. Så jeg satte igang med prosessen.

Det skulle gå 3 år før boken var ferdig. Det var en lang prosess, med mye læring underveis. Derfor er jeg så glad og takknemlig for hver person som sender melding, deler på facebook, kommer bort til meg i butikken eller på andre måter forteller om hvordan boken har gjort en forskjell for dem. Nå er jeg sikker på at det var verdt det. Jeg takknemlig for at boken har fått så god mottakelse og for alle tilbakemeldingene om at metoden virker for dem som leser. Hvis du er en av dem som har fått hjelp av metoden som deles i boken kan du være med å inspirere andre med din historie.

Som en del av feiring kan du vinne et eksemplar av boken ved å skrive i feltet nedenfor a) hvordan du har brukt boken, b)hva den har gitt deg og c)hvorfor du anbefaler den (hvis du gjør det;). Alle som deler sin opplevelse med boken er med i trekningen om å vinne et eksemplar av Lykkekoden som du kan ha selv, eller gi til en du tenker trenger det.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....