Har du motet som kreves?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Kolonne 2Har du motet som kreves? Eller lar du deg stoppe av hjernens fryktstrategier som forteller deg at det går ikke, det kan jeg ikke nå, tenk hvis, hva vil den si osv…. Stopper du deg selv og blir stående fast i utfordringer og problem.

«Vi kan ikke løse problemer med det samme mindsettet som skapte det» Altbert Einstein Hvis vi ønsker noen andre resultat trenger vi å endre mindsettet. Så er det slik for deg at du stopper deg selv? Er det slik at du strever for å skape de resultatene du ønsker deg? Lengter du etter støtte og hjelp til å skape den suksessen du drømmer om? Er du klar for et løft i ditt liv og din business? Har du lyst å få støtte og hjelp av andre som er på samme vei som deg og sikre deg at du og din business er et helt annet sted om 6 måneder? Da har du fremdeles mulighet til å sikre deg plass på Master Mind 2015.

Master Mind 2015 er for deg som kjenner deg selv godt nok til å vite at når du går veien alene så dukker utfordringene opp og du opplever å bli stående fast i dem. Forløpet er spesiallaget slik at du raskt kan komme videre. Her er en kommentar fra en deltaker på forrige Master Mind:

«Selvsabotasje og øvre begrensinger på høgt plan??? Men etter noen videoer og pepping av vår kjære mentor May Bente ❤ så var jeg raskt «on track again«

Det fortjener du også. Det koster kassen å bli stående fast i utfordringer både økonomisk, helsemessig og i relasjoner. Så for å hjelpe deg å skape den suksessen du drømmer om vil jeg gjerne tilby deg en plass på Master Mind 2015. Men da må du være rask, for de fleste plassene er allerede tatt.

«Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.» – Winston Churchill

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....