Oppstart av Master Mind forløpet

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Forum Jæren 1

I går startet vi opp Master Mind forløpet. Det er et 6 måneders forløp for selvstendige som ønsker å ta seg selv og sin business til et nytt nivå. Det har vært en drøm for meg lenge å kunne samle en gruppe selvstendige og hjelpe dem å løfte seg selv og sin business.

Jeg har hatt mange selvstendige til coaching og på andre kurser og det er magisk å se hvor stor forandring det har gitt i deres liv og deres business. Flere hundre tusen kroner har landet på magis vis etter vår samtale, den rette kontakten som gav utrolige muligheter har dukket opp, avtaler som i utgangspunktet virket umulige å lande har blitt landet, drømen om kurs og stå frem med sitt budskap har gått fra å være en drøm med frykt i magen til å bli en realitet med boblende lykkefølelse.

Det er en helt fantastisk gjeng jeg får lov å følge over de neste 6 månedene. Jeg gleder meg veldig til å være med å feire deres små og store suksesser. Ofte når vi står fast i noe, så er det vårt eget tankemønster vi står fast i. Det er ikke sannheten, det er bare våres versjon. Noen ganger har vi skylapper på og ser bare oss selv og våre utfordring. Det er min spesialkompetanse. Det er lett for meg å se hvor den andre holder seg selv tilbake. Når jeg så coacher på det og deler min spesialkompetanse, så er det magisk å se hvordan langt de rykker seg på ofte veldig kort tid.

Jeg kunne se på deltakerne i går at det allerede var skjedd en forandring i løpet av dagen. Det var de alle enige om. Det var gang i en indre transformasjon, deres bevissthet ble utvidet og noen nye herlige innsikter landet. Det blir virkelig spennende å møte dem igjen neste uke og se hva som har skjedd i mellomtiden.

Min erfaring er at disse samlingene ofte skubber gang i en del indre prosesser som gjør at ting som før syntes uoverkommelig og vanskelig plutselig føles helt annerledes. Når bevisstheten endres så endres også måten vi ser tingene på. Når måten vi ser tingene på endres, så endres også våre tanker og følelser. Siden livet leves innefra og ut, skjer det i denne prosessen en nærmest magisk forandring. Når vi justerer i det indre så gir det inspirasjon til en annen type handling som gir et annet resultat.

Jeg gleder meg til å høre om de nye resultatene som er kommet ut av den økte bevisstheten fra den første samlingen. Du kan lese mer om Master Mind Forløpet her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....