Lar du deg stoppe av motgang?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

medarEn av de viktigste tingene jeg har lært meg de siste årene er at alt er mulig hvis jeg bare bestemmer meg for det. Til og med det som kan virke umulig kan være mulig. Det innebærer å bestemme seg, ta en beslutning og så være villig til å gå veien. For å kunne det trenger mindsettet å være på plass, fokuset på det du ønsker, følelsen av det du ønsker må være aktivt i hverdagen. Det nytter lite å klage over at pengene mangler hvis du ønske flere penger, det nytter lite å la seg stoppe av et eller 10 avslag, det nytter lite å bli stående fast i utfordringer og problem uten å søke hjelp.

Vi har alle mange muligheter. Noen velger å definer hva det er de ønsker seg, så holder de fast i den visjonen og går steg for steg mot drømmen. Det er mennsker som har suksess. Noen kaver og tenker at de skal klare det selv, mens andre henter hjelp. Essensen i å drive business er å ha det gøy i prosessen. Det er superkjekt å nå målene, men hvis vi ikke nyter prosessen er jo poenget borte. Hvis vi drømmer om en gang i fremtiden skal jeg gjøre det, eller få det og glemmer å nyte øyeblikket så blir det for det første strevsomt å drive business og den gleden man trodde skulle komme når man når målet uteblir ofte.

En av suksessfaktorene for å ha det gøy i prosessen er å søke hjelp av andre som har gått veien før. Det kutter læringskurven dramatisk og gjør prosessen mye letter og kjekkere. Hvis du ha lyst å skape suksess på en for deg nærende og god måte så har du mulighet til å sikre deg en av plassene på Master Mind 2015. Du finner mer informasjon om forløpet som starter opp 28. mai her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....