Du har to valg, enten å bli værende der du er eller gå utenfor komfortsonen ta steg for steg mot det du ønsker deg

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

12 samlingerNoen ganger står vi ved et veiskille. Skal jeg ta den veien eller den veien? Hva vil bli best. Jeg har tatt mange valg opp gjennom årene. De beste valgene er de hvor jeg har spurt meg selv, vil dette ta meg nærmere min drøm eller lenger bort fra drømmen. Jeg hadde den snakken med min eldste datter for et par måneder siden. Hun hadde kommet inn på 3 åring bachelor utdannelse ved Norsk Skuespiller Institutt i Oslo. Hun var så begeistret og virkelig glad for å komme inn. Men, når beslutningen om å si ja kom ble hun redd. Da kom alle betenkeligehetene på banen hun måtte flytte, hun måtte reise fra vennene, hun visste hva hun hadde men ikke hva hun fikk. Det var så godt for meg å kunne stå stødig å har en god prat om kofortsonen og hvordan de begrensende overbevisningene og usikkerheten reiser seg når vi skal gjøre noen vi ikke har gjort før.

Jeg sa til henne du har to valg. Enten reise eller la være. Hva vil ta deg nærmere drømmen. Mens hele hennes mindsett var i opprør var hun klar på at det å reise ville ta henne nærmere drømmen. Vi hadde en god prat om det og etter dette har hun kun gledet seg til å dra. Slik er det hver gang vi skal vokse og utvikle oss. Det føles skummelt, en del av oss vil gjerne være der vi er nå, for det føles trygt å kjent. Men det er ikke her vi når drømmene og realiserer ønskene våre.

Albert Einstein sier » Vi kan ikke løse problemer fra det samme mindsettet som skapte det»

Hva er Master Mind?Er det slik for deg at du står ved et veiskille og forsøker å ta et valg? Lengter du etter noen andre resultater i din business, eller drømmer du om å starte opp for deg selv? Lar du deg stoppe av tanker som at det går ikke, jeg kan ikke det, tenk hvis det skjer, tenk hvis jeg ikke klarer det, tenk hva andre vil si, er det virkelig dette jeg vil osv?
Visste du at det resutlatet vi ser i livet og i vår business er et resultat av de tankene vi tenker? Når vi endre mindsettet endres  også vår opplevelse av verden:. Vi får andre ideer, vi foretar andre handlinger som gir oss et annet resutlat. Er du klar til å skape et annet resutlat i din business og ditt liv?
Har du lyst å ha et støttende nettverk og en mentor som selv har gått veien og nå har en svært suksessfull business? Jeg gleder meg til å dele alle mine snarveier med deltakeren på Master Mind forløpet som starter opp 28 mail.

NB! Rabattprisen utgår ved midnatt 26.mai.
Spøsmålet er om du er klar og villig til å gå veien? I så fall kan du sikre deg en plass i Master Mind gruppen her:
Kanskje det nettopp er deg og din business som er på et annet nivå om bare noen måneder. I så fall gleder jeg meg til å inkludere deg i nettverket og være din reiseleder og guide de neste månedene.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....