Modul 8 på Coach Mentor Utdannelsen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

I dag

Temaet for Modul 8 på Coach Mentor Utdannelsen er hvordan holde transformerende workshops og foredrag. Det var en på alle måter skjønn dag. Deltakerne fikk en en enkel oppskrift på hvordan strukterer foredrag og worskhops som virkelig skaper forandring.

Det var noen herlige hjerteåpninger og dype delinger. Transeformasjonen gikk dypt hos flere i dag og for mange var det grenseoverskridende å trene på å holde foredrag. Det var virkelig ut av komfortsonen for en del.

Det som er så herlig er at de gjør det, de viser et stort mot, våger å gå utenfor komfortsonen, våger å vise sin sårbarhet og være tilstede med andre når de deler såbart. Jeg er så stolt av og glad i denne herlige gjengen.

Jeg kan nesten ikke romme at vi bare har en gang igjen før de er ferdig utdannet Coacher og Mentorer. Om noen uker har vi sertifiseringsfest og jeg kan sende et nytt kull Coacher og Mentorer ut i verden. Det er en god følese å vite at dette er mennesker som ikke bare vet i hodet hva de snakker om, som ikke bare kan coaching på papiret. Hver og en har virkelig gått sine egne prosesser og skapt store forandringer i eget liv.

De beste coachene er de som har gått veien, som har skapt resultater i sine liv. Disse coachene som snart er klar til å fly fra redet, har allerede hjulpet mennesker med sin coaching. Det har allerede transformert relasjoner og løftet mennesker gjennom sin trenings og prosess dette året. Det er så uendelig stort og rørende. De ringene som skapes i vannet er fantastiske. Jeg er så ydmyk og stolt over hver enkelt.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....