Wow for en respons!

Online Clubb med May-Bente Høiland-Lode

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Gratis trening med May-Bente Høiland-LodeWow for en respons. Det er første gang jeg har fått over 200 likes på en bloggpost. (Du finner den her:)Det var utrolig kult. Jeg har jo erfart at det er mange som leser bloggen uten å like den. Noen av de «tause leserene» kommer bort til meg på butikken, på flyplassen og over alt og sier at de har lest bloggen min over lang tid og at den har hjulpet dem, inpirert dem og gitt dem motivasjon og en bedre hverdag. Det er jeg veldig takknemlig for. Det er veldig fint å vite at det er noen som leser der ute og som får et løft av å lese min blogg. Da gir det mening å dele uke etter uke.
Når jeg coacher noen av dem som er helt i startgropen og skal ut å markedsføre seg kan de av og til være litt frustrerte over at så få liker deres blogger. Det er vanskelig å vite om noen leser, liker og bli inspirert av det de deler. Det er så fint å kunne dele min erfaring om alle de «tause lesere». Når man fortsetter å dele, når man forsetter å gi verdi til andre vil de før eller senere begynne å gi tilbakemelding. Det er akkurat som når bonden sår sine frø. Det blir ikke grønnsaker med en gang. De ligger i jorden en god stund. Det er mye som skjer under overflaten uten at vi kan se noen ting på overflaten. Slik er det også med blogg, slik er det også når vi driver business eller skal starte for oss selv. Vi gjør en stor innsats uten at det nødvendligvis viser, men når vi blir værende og som bonden har tro på at det kommer til å spire, det kommer tilå bli gulerøtte, det kommer til å vokse og bli en god avling så er det også det som skjer.

Vekst

Men hvis vi ser på jorden og begynner å bli i tvil om det vil vokse, om det føret virker, kanskje vi graver det opp, planter et nytt og river oss frustrert i håret over at det går så lang tid. Da har vi ikke lært den hemmeligheten som bonden og alle de suksessfulle grundere rundt om i verden har. Det handler om å så, vente, gjødsle og snakke med andre som har sådd tidligere. En bonden forhører seg alltid med andre, spør andre erfarne bønder, skaffer hjelp og støtte.

Hva er det som gjør at så mange grundere og selvstendige går i gang og lager en «vi håper det går bra bedrift». Vi sår og tror at det vokser, men så mister vi motet underveis, vi opplever utfordringer og istedet for å investere i hjelp begynner vi å tvile på oss selv? Er det deg? Er du klar til å investere i deg selv og din business, er du klar til å se dine frø spire, vokse og gro? Er det nå tiden er inne til å høste alt du har sådd?

En gruppe selvstendige og noen som er klar til å satse på sin drøm og bli selvstendige har vaøgt å investere i seg selv og sin business gjennom et Master Mind forløp. De har valgt å gå fra en «jeg håper det går bra» holdning til jeg vil investere i meg selv og min business og få den hjelp, de redskaper og verktøy som jeg trenger til å løfte meg selv og min business til et helt nytt nivå. De har valgt å investere i sin drøm og få den beste hjelpen slik at de kan så og høste uten å havne i grøften av bekyrming eller ta en avstikker fra sin drøm i frykt for å ikke lykkes.

Vi er allerede i gang med de innledende runder. De har begynt å definere hva de ønsker, hva som stopper dem og hvordan jeg og resten av gruppen best kan hjelpe dem å realisere det de ønsker og drømmer om. 28 mai møtes  vi og setter seil fra den havnen de nå er i til den havnen de skal ankomme i november. Jeg vet det kommer til å bli en spennende sailas og jeg gleder meg så utrolig mye til å dele alle mine gullkorn og snarveier med denne gjengen. Hvis du er klar til å investere i deg selv og din business og har lyst å være med på seilasen med fokus på deg og din business de neste månedene kan du leser mer her: 

 

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....