På forsiden av Allers i dag

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Allers forsiden denne uken

Det er en første gang for alt. Jeg har tidligere vært på forsiden av aviser, men i dag er første gangen på forsiden av et ukeblad. Det var ganske kult å gå på butikken i dag morgen å se i bladhyllen å finne seg selv på fremsiden. Jeg måtte jo kjøpe med meg bladet og fikk en morsom opplevelse i kassen da kassedamen måtte se to ganger først på bladet og så på meg.
Så fikk vi en hyggelig prat sammen. Jeg gikk så hjem for å lese hva som stod inne i bladet. Det ble en riktig fin artikkel om min reise, om lykke og hvordan jeg har hjulpet mange hundre mennesker til et nytt og bedre liv. I artikkelen deler Monica som først kom til coaching og deretter deltok på Coach Mentor Utdannelsen og Master Mind 2014 sin historie.

Sola SpaDet er så fint å lese og herlige å høre hvordan mitt arbeid med å gjøre endringer i meg selv, skape resultater for meg selv i mitt liv og min business og så lære det videre til andre og hjelpe dem å skape nye resultater i sitt liv sprer seg som ringer i vannet til barn, ektefelle, kollega, foreldre, osv.(Bildet er fra Master mindgruppens Spa opphold i november 2014)

Monica er en av dem som nå har tatt motet til seg og sagt opp sin faste jobb som styrer i barnehagen og startet eget firma. Hun er i gang med kurs for foreldre og barnehagepersonal på full tid over sommeren.

Monica har en unik gave og brenner virkelig for å hjelpe personale og foreldre med å se det enkelte barnet og skape gode relasjoner. Monica har deltatt på Coach Mentor Utdannelsen og Master Mind forløp og får mine aller beste anbefalinger. Det var faktisk underveis i Master Mind forløpet at hun tok motet til seg og sa opp jobben og valgte å satse på sin drøm på full tid.

Nå er det bare 9 dager igjen før jeg ønsker en ny gruppe deltakere velkommen til Master Mind forløp. Det er også denne gang en herlig gjeng selvstendige, mennesker som ønsker å bli selvstendige og ledere som skal bruke de neste månedene på å løfte seg selv og sin business til et helt nytt nivå. Vi skal lære å heve pengetermostaten, hvordan bli magnetisk for de «rette» kundene, hvordan ha en jobbhverdag som gir overskudd, glede og mening. Jeg gleder meg til å være reiseleder å se hver enkelt blomstre å komme videre og breder ut med sin gave, sin idee og det hun brenner for.

Det er lett for meg å se potensiale i den enkelte og deres business og ved bare små justeringer så endres ofte hele bilde seg. Det handler ikke om å gjøre så mye mer, men å gjøre det som virker. Det betyr å gi slipp på det som ikke gir deg det du ønsker deg og fylle på med mer av det du ønsker deg. På den måten kan vi sammen hjelpe deg å skape den business og det liv du ønsker. Men, du trenger å være villig til å investere i deg selv. Hvis du ikke er villig til å investere i deg selv, hvis du tenker at det må bli til en annen gang eller nå passer det ikke, jeg har ikke råd, så ville jeg spurt meg selv «har jeg råd til å la være». Hvis vi ikke er villige til å investere i oss selv, er heller ikke andre villige til det. Derfor er det en investering å være med på Master Mind Forløpet. Det er en investering i deg og din business. En investering i snarveien. En investering for å slippe å stå fast å bruke åresvis på å skape de resultatene du lengter etter.

For det koster kassen å stå fast i utfordringer og problem. Det koster ikke bare kassen i business, men i relasjoner, helse overskudd og energi. Det trenger du ikke. Du kan bli støttet få hjelp og oppbakking av meg og resten av den herlige gjengen. Vi heier på deg, deler vår erfaring og gir deg verdifulle tips, redskaper og verktøy som virkelig gir deg det du trenger for å ta din business til et helt nytt nivå. Derfor er det kun rom for deg som er klar til å skape de forandringene du ønsker, som er klar til å ta ansvar og gå steg for steg mot din drøm og få hjelp og støtte i prosessen. Du kan lese mer om Master Mind forløpet her:

0 kommentarer

Trackback/Tilbaketråkk

  1. Wow for en respons! - May-Bente Høiland-Lode - […] for en respons. Det er første gang jeg har fått over 200 likes på en bloggpost. (Du finner den…

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....