Lytter du til din intuisjon?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Har du noen ønsker, noe du gjerne vil realisere? Er det slik at du lytter til din intuisjon eller overstyrer fornyften? Min intuisjon har i en tid fortalt meg at jeg skulle begynne å videoblogge. Så har fornuften tatt over og sagt at det går så mye tid til det, det passer ikke nå osv.

Når jeg nå i dag oppdaget hva jeg drev på med, valgte jeg straks å ta min intuisjon på alvor. Så i dag kommer det video på bloggen. Det er en del av første video på det gratis 7 dagers onlinekurset, så hvis du blir inspirert (det håper jeg du blir) så finner du hele videoen på www.gratislifeguide.no. Her kan du laste ned hele kurset som er på 7 videoer, hvor du hver dag i 7 dager får en video rett i din innboks. I tillegg får du en e-bok med øvelser og oppgaver spesialtilpasset hver av de 7 modulene.

Jeg gleder meg til å dele litt av den første videoen her.

Jeg håper det var til inspirasjon for deg. Jeg er glad jeg lyttet til min intuisjon og kunne dele denne videosnutten med deg. Øvelsen som det henvises til i videoen og livshjulet som du kan laste ned finner du helt gratis på www.gratislifeguide.no.

Jeg snakker ofte med mine kursdeltakere om å lytte til intuisjonen og instruksene. Ofte er det slik at vi har ønsker og drømmer. Så kommer det noen ideer, men så tenker vi med fornuften det vil jeg ikke, det skal jeg ikke, det er ikke bra osv. Så stopper vi oss selv. Når en idee, eller en inspirert tanke kommer flere ganger begynner det å koste i helse relasjoner eller økonomi hvis vi ikke handler. Vi stopper oss selv og der er virkelig drenerende.

Så derfor tar jeg alltid raskt action når jeg oppdager at jeg får en instruks eller en inspirert tanke. Jeg håper at denne lille videobloggen var til inspirasjon for deg. Det kan hende du har fått en tanke om noen du gjerne ville dele dette med. Så er det kanskje din tur til å lytte til din intuisjon. I så fall finner du en deleknapp på siden her: www.gratislifeguide.no
Ønsker deg en inspirert dag videre

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....