Er du klar til å løfte livet til et helt nytt nivå?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Life Coach Utdannelse avslutning

Den måten du opplever og erfarer ditt liv på et et speil på ditt indre, dine overbevisninger, tanker og følelser. Når vi endrer i det indre, når vi endrer i våre overbevisninger og måten vi tenker og føler om oss selv og livet så endres hele vår opplevelse. Livet endres innefra og ut

Vi hadde nettopp sertifiseringsfest for Coach Mentor Utdannelsen og det er så fint å høre mennesker som har gått sammen i 9 måneder uttrykke at de ikke trodde det var mulig å skape så store forandringer i livet på så kort tid. De er begeistret over å ha fått en ny hverdag og et nytt liv. De mener at Coach Mentor Utdannelsen er noe alle burde vært med på.
Det gjør en ikke bare i stand til å coache og løfte andre mennesker. Det gir en også en annen måte å leve livet på. Det gir et rikere liv, et liv med større mening, et liv med mer overskudd og større hverdagsglede. Det er ubetalelig sier de. Jeg er så takknemlig, for det er nettopp denne forandringen som gjør at jeg elsker det jeg gjør. Den indre forandringen i hvordan en ser seg selv og verden på som gjør at livet til deltakerne forandres i løpet av de 9 månedene.

Det er virkelig stort for meg og nesten som jeg ikke kunne romme det da samtlige deltakere siste dagen gav uttrykk for hvordan livet de hver på sin måte hadde løftet sitt eget liv og skapt positive forandringer med coaching som metode for andre og avsluttet med å gi meg stående applaus. Tårene satt løst. Stoltheten, gleden og ydmykheten var nesten for stor til å romme. Jeg har brukt noen uker på å lande det hele.

Det er like magisk hver gang når slike forløp starter og deltakerne er opptatt av alt som burde vært bedre i livet. Så etterhvert som de får redskapene og verktøyene og begynner å gjøre indre forandringer, lærer coaching som metode, lærer å ta vare på seg selv, sette grenser og steg for steg begynner å løfte seg selv og sitt liv så endre de resultatene de har i livet.

 

Livet endres innenfra og ut. Og som deltakerne sier, livet etter 9 måneder på Coach Mentor Utdannelsen er ikke til å kjenne igjen.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....