Modul 2 på Master Mind forløpet

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

5 steg til det du ønsker degDet er en fest å samle de skjønne deltakerne på Master Mind forløpet. Det er så fint å få være deres coach og mentor og se hvordan de steg for steg gjør forandringer i sine liv og sin business. Alle er hjertemennesker som vil det beste for andre. De er i ferd med en solid opprydningsprosess både i de ytre omgivelser og indre overbevisninger.

I går kikket vi på pengetermostaten og hvilke overbevisninger som ligger å styrer pengespillet. De fikk seg alle noen gode a-ha opplevleser. Det er med overbevisninger som med trollene at de sprekker når de kommer frem i lyset. Vi fikk løftet frem mange av de ubevisste overbevisningene som ligger å styrer livet og de resultatene vi har. Når vi endrer i det indre, i våre overbevisninger og mønster så gir det andre følelser som inspirerer til andre typer handlinger.

Deltakerne er i gang med å transformere sine liv og sin business innenfra og ut. De resultatene vi ser i vårt liv er et resutlat av de tanker vi tenker og det vi føler. Når vi endrer i disse tankemønstrene så endres vår bevissthet og vi får en annen måte så er og handtere verden på. De deler raust av sine erfaring og opplevelser og her er litt av en mail jeg fikk fra en av deltakerne som jeg har fått lov å gjengi:

«Jeg opplever at det er en gave å komme på dine kurs. Ditt høye bevssithetsnivå “smitter” over på oss ved at vi løftes til et høyere nivå. Så jeg synes du er fantastisk May Bente, både som et varmt godt menneske og som en unik lærer med enorme kunnskaper. Jeg ser på deg som en veldig høyt utviklet sjel som bidrar til å heve bevisstheten her på jorda. Det er ikke mange som er på det bevissthetsnivå. Så glad for at du finnes og gjør det du gjør! Bare tanken på at jeg går i lære hos deg, gjør meg kjempe glad og gir meg tro på at jeg skal lykkes med mine drømmer.
For nå lærer jeg av en av de beste.»

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....