7 samling på Mentor Årsforøpet

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Jæren hotel 7

På tirsdag hadde jeg samling 7 med Mentor årsforløpet på Jæren Hotel. Det er en herlig gjeng kvinner som jeg har fulgt siden januar i år. Hver måned samles vi en ettermiddag og de får redskaper, tips, verktøy og nye innsikter hver gang. Så går de hjem og prøver det ut i sitt liv. Vi snakkes mellom samlingen i en lukket facebook gruppe og hjelper og heier på hverandre.

Det var så hyggelig å høre denne augustkvelden hvordan alle sammen hadde skapt positive endringer i sine liv. De fleste hadde vært på ferie og kunne fortelle at det hadde vært den beste ferien de hadde hatt sammen med sin familie. Noen hadde vært på oppdagelsesferd og virkelig gått utenfor sin egen komfortsone med Afrikabesøk og fly for første gang.

Jeg nyter stort å høre de fortelle om sine suksesser, de små justeringene i hverdagene som gir de store forandringene. De har alle kommet ut av offerrollen og forstå nå hvordan de skaper sitt liv slik de ønsker det skal være. De gangene de ikke får de resultatene de ønsker seg, faller de ikke tilbake og klager alle rundt, eller finner ytre syndebukker, de kommer med sine undringer og utfordringer og så kan vi sammen finne løsnignen på dem.

Når de så går hjem igjen etter at de har fått coaching på det de trenger hjelp med,akkurat der skoen deres trykte så endres bevisstheten, innsikter lander, tankemønstre endres og det inspirerer til nye handlinger og en annen måte å være i livet på. Det er som en så fint sa, tidligere hadde jeg så mye tankekaos, at jeg ikke kunne nyte hverdagen, det har nå på en måte stilnet og det gjør at jeg ser klarer og nyter hverdagen mer.

For det er ikke en tryllestav, en million eller flere i lotto som skal til for at du skal ha det bra med deg selv og de rundt deg. Alt vi ønsker oss er fordi vi tror det vil gi en god følelse å realisere det. Den gode nyheten er at du har godfølelsen inni deg, du trenger bare som denne kvinnen sa stilne tankene og la innsiktene landet så ser verden annerledse ut, det føles annerledes å være deg og du skaper en annen livsopplevelse, et annet liv 😉 Varmt lykke til 🙂

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....