Det har gitt meg så utrolig mye

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Det har vært en stor fornøyelse å intervjue deltakerne på fjorårets Coach Mentor Utdannelsen om deres opplevelse og erfaring med utdannelsen. Det er virkelig noen hjerteskjønne mennesker som jeg har blitt glade i hver og en av dem. De har alle på hver sin måte skapt store forandringer i sine liv. Det gir så stor meningen for meg å dele ut av min visdom og mine erfaringer på denne måten når jeg se de magiske resultatene.

Akkurat nå koser jeg meg med de mange herlige tilbakemeldingene og deler de med deg etterhvert som de blir ferdig. Her får du høre Elin Serigstad sin erfaring

Anne Alden fra Røldal sin erfaring

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....