5 steg til suksess

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Hjelmeland Spa 401

Denne uken startet fantastisk for meg og de skjønne businesskvinner som deltar på mitt Master Mind forløp. Vi hadde samling 4 og 5 på Hjelmeland Spa hvor business, flow, glede, egenomsorg, vekst og suksess stod i hovedfokus. Jeg underviste og deltakerne stilte som alltid herlige spørsmål og veksten og utvikling som foregikk i løpet av de to dagene var for å sitere deltakere «bare helt fantastisk påfyll og energi». Vi badet i sjøen, var i badstu, boblebad, fikk massasje og ble forkjælet med skjønn mat og drikke.

Master Mind gruppen startet opp i mai og allerede har alle deltakerne som driver egen business skapt store resultater i eget liv og i sin business. Det er bare så skjønt å følge hver enkelt av dem. Første dagen på Spa hotellet diskuterte vi suksess og alle sammen kom opp med 10 suksesser de hadde hatt i sin business siden de begynte i mai.

Suksess er ofte noen mange har en ambivalent forhold til. De setter seg mål og tror at det vil være en smart ting å gjøre. Når det er ønsker og mål satt med fornuften og ikke hjertet, så vil ikke ønsket eller målet føles som suksess. Alt vi ønsker oss er fordi vi tror det vil gi en positiv følelse å realisere det. Så da handler det om å være et vibrasjonsmessig match til det du ønsker deg.

 

  1. Suksesstips Det å driver business skal være gøy. Vi trenger en stor prosjon glede, entusiasme og begbeistring inn i livene våre for å oppnå en suksess vi virkelig kan nyte. Da handler det om å sette mål ut fra hva det er du virkelig ønsker deg ut fra hva som vil få ditt hjerte til å synge og ikke ut fra hva du tror du ønsker deg ut fra fornuften. Føl følelsen av suksess hver Hjelmeland Spa Baddag. Jeg er ganske sikker på at du har suksess hver dag. Det er slik at det vi fokuserer på får vi mer av, så hva er dine suksesser?
  2. Suksesstips 2 Vær din egen heiagjeng. Mange jobber hardt og gjør mye for å oppnå anerkjennelse og assosierer ubevisst suksess med anerkjennelse fra andre. Så lenge vi har et ytre fokus er vi sårbare for andres tilbakemeldinger. Det blåser på toppene, når man stikker seg ut vil noen elske det og andre utfordres av det. Det handler ikke om deg. Du kan selv tolke det du opplever og erfarer på en måte som gjør at du støtter og bakker deg selv opp. Ofte venter vi på at andre skal anerkjenne oss selv, noen venter hele livet på anerkjennelse, mens andre gir det til seg selv. Så tipset her er å begynne å anerkjenne deg selv og være din egen beste heiagjeng.
  3. Suksesstips 3 Definer hva suksess er for deg. Det er ulikt hva som er suksess for ulike mennesker. Hva vil føles som suksess for deg? Lag en definisjon av suksess som gir deg den følelsen du er ute etter. Du kan gjerne lage et bilde av suksessen og ha den som en visjon noe som motiverer og driver deg fremover.
  4. Suksesstips 4 Get out of your own way. Frykten for å feile fyller så mye for mange at de forblir i sin egen trygghetssone. For å skape suksess trenger man å være villige til å gjøre feil. Feil er ikke det samme som fiasko, feil er feedback som gir deg mulighet til å gjøre en justering og lære. Hvis vi lar oss stoppe av frykten for å gjøre feil unngår vi også gleden over veksten, utviklingen og de mange små og større suksesser som dukker opp langs veien. Så et viktig tips for å skape suksess er å beslutte seg for å være villig til å gjøre feil, se det som feedback, lære av feilene og gjøre justeringer underveis.
  5. Suksesstips Handle Mange som har lest «The Secret» tror at hvis de bare sitter og visualiserer det de ønsker seg lenge nok, så vil det de ønsker seg dukke opp på magisk vis. Min erfaring er at det vi ønsker oss ofte dukker opp på magisk vis, men kun når vi er villige til å handle på våre ønsker og mål. Når du har laget et klart mål og føler følelsen av hvordan det føles å realisere det og handler på de ideer som dukker opp, så er det utrolig hvor raskt ønsket manifesteres. Men, hvis du har et ønske, og i tanker og følelser vibrerer ut fra mangel, så er du ingen vibrasjonsmessig match. De ideene til handling du får vi heller ikke hjelpe deg mot det du ønsker deg. Det vil gi deg noe å gjøre, men når vi handler uten å være i flow kan vi gjøre utrolig mye som ikke gir det resultatet vi ønsker oss. Så hemmeligheten er å vente til du er i flow med å handle

Jeg ønsker for deg at du fyller livet ditt med masse suksess og alt det du ønsker deg. Husk at følelsen av suksess er tilgjengelig her og nå. Det handler om å legge merke til de små suksessene i hverdagen og nyte prosessen mot dine ønsker og mål. Hva er dine suksesser i dag? Del gjerne med oss i kommentarfeltet nedenfor.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....