Master Mind 2015 Modul 7

MasterMind 2015

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

MasterMind 2015

I denne uken hadde jeg siste samling med Master Mind gruppen. Det er en virkelig skjønn gjeng som det har vært en glede for meg å følge det siste halvåret. Jeg har støttet, utfordret og coachet dem til å nå nye høyder i sin business og sitt liv. For det er slik at business og privatliv henger sammen. De som kommer til meg vil gjerne ha det hele. Det er mennesker som er lei av den amerikanske modellen hvor man følge maskuline modelller som sier at man skal sette seg et mål lage strategier og følge dem så får man suksess.

Det kan fungere for noen, men det fungerer ikke for meg og de jeg har med på MasterMaster Mind høyhuset Mind forløp. Det betyr ikke at vi ikke setter mål, eller skaper ville resultater, for det gjør vi, men det betyr at vi har helheten med. Vi lar det ikke gå på bekosting av vennskap, familie, helse og våre relasjoner. Tvert i mot forteller deltakerne om mer tid til å være med venner, mer overskudd til å gjøre kjekke ting, mer frihet og tid til å gjøre det som gjør en godt. Og det kule er at resultatet følger. Det går hand i hanske. Det er ikke slik at vi oppnår resultat ved hardt arbeid og kaving. Jo vi kan jobbe for å skape resultat, men når vi handler ut fra en flow-tilstand, så gir det bedre resultat, mindre stress og mer frihet.

Deltakerne forteller om en stor økt omsetning, at de endelig har landet den businessen de drømte om, har laget onlinekurs på kun 1,5 måned (etter å ha tenkt på det i over 1 år og ikke kommet i gang). Endelig etter 25 år med jobbing dager, helger og neste ikke hatt fri fått en helt annen hverdag med fridager, tid til venner og hobbier. Skapt inntekter, fått nye kunder og landet kontrakter på tross av dårlig marked i Stavanger og at konkurrentene sliter.

Suksesshistoriene er utallige. Det er så skjønt å være kursleder for disse Master Mind deltakerne. Deres definisjoner på suksess er forskjellige, de er svært forskjellige, men det har alle det til felles at de står fast i noen områder av sin bsuiness og trenger hjelp og støtte til neste steg. Jeg elsker å hjelpe dem til mer suksess, bedre resultat, større økonomisk overskudd og realisering av prosjekter og drømmer. I januar starter neste Master Mind forløp opp. Jeg storgleder meg til å gå i gang med 3 runde MasterMind. Plassene er allerede i ferd med å fylles og jeg storgleder meg til å gå i gang med 3 runde av Master Mind forløp for selvstendige

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....