Skap Gründer Suksess Modul 1

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Ikke la frykten for å gjøre feil bli større

Vi hadde en herlig start på Skap Gründer Suksess med en gjeng selvstendige kvinner som virkelig er klar til å ta sin business til det neste nivået. Det er kvinner som har forstått at vi ikke kan løse problemer med det samme mindsettet som skapte det, som Albert Einstein sier. Det er kvinner som har bestemt seg for å søke hjelp for å komme seg videre fra der de er nå til der de ønsker å være. Jeg elsker å hjelpe disse gründerkvinnene til å få flere kunder, bedre inntjening og mer overskudd og frihet.

Hver gang vi skal vokse i livet og i vår business så innebærer det å skrelle av lag av begrensninger og overbevisninger. I den prosessen er det noen automatiske system som slår inn og hjelper deg å bli der hvor du er. Vi vet hva vi har men vi vet ikke hva vi får. For å realisere de ønskene og drømmene du har, så innebærer det å bli en annen person. Det betyr ikke at du trenger å late som om du er en annen person, men i den vekstprosessen er det noe du trenger å gi slipp på og noe du trenger å tilegne deg.

Det er her mange stikker hodet i sanden og sier, jeg skal nok finne ut av det. Flere av dem som kom til Skap Gründer Suksess i går var kvinner som med friskt mot hadde staret sin business,og det hadde vært gøy og kjekt, men så dukkert utfordringene opp. De ønsket vekst, det ville videre og breder ut med sine tjenester og istedet for å kunne handle på sine ideer ble de syke om og om igjen. De opplevde å selvsabotere seg selv, men kunne ikke få øye på hva det egentlig var som var utfordringen.

Det er dette jeg elsker å hjelpe mennesker med. Det er lett for meg å spotte akkurat de «blindspots» som vedkommende ikke selv ser. I min optikk er det alltid en grunn til at du ikke har, er og gjør alt det du ønsker deg og den grunnen er sjelden noe utenfor deg selv. Vi kan lure oss selv til å tro det, men gang på gang blir mine kursister overrasket over hvor stor påvirkning de faktisk har selv. Det skjedde også i går og vi hadde noen virkelig fine vekstrunder hvor gnisten igjen ble tent og flere lag av begrensninger sluppet. Å tenk at det bare er første gangen vi var samlet. Jeg gleder meg til å følge denne herlige gjengen det neste halvåret og se og feire deres mangesmå og større suksesser underveis.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....