Vil du bli med i mitt team?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Julie 11

Jeg søker nå etter en positiv, rask og effektiv sekretær til å handtere mail, kundehenvendelser, oppfølging og oppdatering av onlinekurs. Du jobber selvstendig fra der hvor du bor og er tilgjengelig hver dag. Arbeidsmengden blir mellom 10-40 timer i måneden (noen ganger mer). Send meg gjerne en mail eller ta kontakt på telefon 99555370, hvis du er klar for oppdrag og har lyst å jobbe med meg.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....