Hva gjør du med dine drømmer?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.
Kanskje du drømmer om å stå på en scene, kanskje du drømmer om å gi ut en bok, kanskje du drømmer om spennende turer rundt om i verden, kanskje du opplever utfordringer og problem i ditt liv og lengter etter mer kjærlige og nærende relasjoner, bedre helse og mer overskudd?

I så fall kan jeg kjenne meg så godt igjen. Jeg har selv vært der. Hatt alle de smertene, hatt alle de drømmene. Nå har jeg realisert alt det jeg drømte om, gitt ut to bøker, stått på store scener , reist verden rundt og mye mye mer.

Som du sikkert har fortått er ikke dette noe som har kommet fordi jeg har vært spesielt heldig i livet. Det har kommet fordi jeg har forstått spillet. Jeg har gjort det som skal til. I begynnelsen satte jeg meg mål og gikk mot ønskene mine, men opplevde selvsabotasje og indre kritikk. Det var først da jeg knekket koden og forstod betydningen av selvfølelsen og min egen relasjon til meg selv, hva jeg fortalte meg selv, hvor verdifull jeg følte meg, hva jeg følte jeg fortjente at forandringen virkelig begynte å skje. Du kan høre mer om det i  webinaret her:
PS Det er siste sjanse i kveld å se med på webinaret. Det forsvinner kl 24. i natt 😉 

Det var en meget klok mann som sa «Be the change you want to see in the world»

Det handler aldri om de andre eller om den eller den situasjonen, selv om det ofte kan føles slik. Mitt liv har endret seg ikke ved at alle andre har endret seg, men ved at jeg har gjort indre forandringer i meg selv. Mine studenter blir gang på gang overrakset over den poweren det er å gjøre indre justeringer. Det er derfor kurset heter Den Indre Guide.

Så hvis du er klar til å ta deg selv på alvor og booste din selvfølelse, være den foranndringen du ønsker å se i verden kan du sikre deg en plass på onlinekurset Den Indre Guide her:

Varm klem May Bente

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....