Sertifisering på Coach Mentor Utdannelsen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

CMU modul 9 sertif 1

I går hadde vi Modul 9 på Coach Mentor Utdannelsen med serfifiseringsfest om kvelden. Det var en skjønn dag med latter, glede, tårer og litt vemod. Vi har blitt skikkelig godt kjent i løpet av disse 9 månedene. Deltakerne har delt, vokst og utviklet seg utrolig mye. De sier at det er som om de har fått en nytt liv. Livet har blitt løftet til et nytt nivå. Det gjør meg uendelig takknemlig og glad.

Det har vært utrolig spennende å følge hver enkelt deltaker fra de startet opp i høst. Alle sammen på ulike nivå, med ulike drømmer og ønsker. Det har vært magisk å følge å se hvordan de har realisert store og mindre ønsker og drømmer gjennom året. Det å høre at de forteller at det har fått mer livsglede, at de føler en større indre fred, at det har blitt tryggere, får bedre selvfølelse, fått mer tro på seg selv,går utenfor komfortsonen og våger å gå for det de ønsker gjøre meg utrolig ydmyk og stolt.

De forteller at deres forandring har gjort at det har skjedd forandring rundt dem både i relasjon til barn og kjæreste, men også på jobb og blant venner. Jeg er så uendelig takknemlig for å få være reiseleder på denne veien og for å se hvordan ringene spres i vannet.

CMU modul 9 sertif

CMU modul 9 sertif 3

CMU modul 9 sertif 4

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....