Modul 6 på Skap Gründer Suksess forløpet

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

I går hadde vi modul 6 på Skap Gründer Suksess forløpet. Temaet var skap suksess med nytelse og overskudd. For mange er det å skape suksess hardt, kavesomt og slitsomt. Det betyr å ofre ferier, fritid, hygge med familie og venner. For meg er ikke det måten å gjøre det på. Siden vi lever i en tankekonstruert virkelighet og siden min opplevelse av verden og meg selv starter i mine egne tanker har jeg valgt en annen modell. Det er fullt mulig å skape suksess med nytelse og overskudd. Det betyr ikke at vi skal la være å handle. Det betyr å være bevisst på at vi tiltrekker oss kunder og business ut fra den vibrasjonen vi er i. Så hvis vi driver en business ut fra en kave vibrasjon, at det er hardt, blod svette og tårer, så er det mer av det hardt arbeidet vi tiltrekker oss. Når vi hever vår egen vibrasjon og handler når vi er i flow og tar pause når vibrasjonen faller, så gir det oss mer av det vi ønsker oss.

Skap grunder suksessAlt vi ønsker oss er fordi vi tror at det vil gi oss en god følelse å realisere det. Vi tror suksess vil gi oss en god følelse. Det som er utfordringen er at hvis vi har kavet og ofret oss selv og andre på veien til suksess, vil vi sjelden oppleve den nytelsen vi trodde suksessen ville gi oss. Livet er ikke en gang i fremtiden. Livet er her og nå. Det handler om å nyte livet, nyte prosessen. Hvis du ønsker suksess, så handler det om å begynne å legge merke til den suksessen du allerede har i ditt liv. Det vi fokuserer på vokser. Så er det mangelen du fokuserer på her og nå eller er det overflod og takknemlighet over det du har. Det er nemlig to helt forskjellige vibrasjoner. Mange vibrerer fra mangel og da opplever det mer mangel. De som vibrerer fra takknemlighet og overflod her og nå opplever mer å være takknemlig for.

Det er egentlig enkelt. Likevel er det en bevisstgjøringsprosess fordi de fleste av oss er lært opp til at vi må ofre ditt og datt for å få det vi ønsker oss. Det vi har fokus på her er å definere hva som er suksess for den enkelte. For meg er det for eksempel ikke suksess å gjøre det supergodt i business, hvis mine relasjoner med de rundt meg lider, eller hvis jeg må velge bort selskap, 17.mai eller andre ting. Som kvinne og mamma er det viktig for meg med helheten og når min definisjon på hva suksess er for meg er klar, kan jeg styre etter den.

Når visjonen er klar så hever det min vibrasjon å tenke på den. Så når jeg havner i en kavevibrasjon eller i motstand så vet jeg at det er fordi jeg er ute av kurs mot det jeg ønsker meg. Som regel er det fordi jeg har overskredet mine egne behov eller ikke lyttet til hva som er viktig for meg. Da tar jeg en pause og venter med å handle til jeg igjen er høyt på følelsesskalaen. Hvis jeg handler mens jeg er i lave vibrasjoner eller i motstand, får jeg jo bare mer av det jeg ikke ønsker.

Det å driver business er så spennende på så mange måter. Vi kommer stadig inn i nye lag av oss selv. Det er i høyeste grad en selvutviklingprosess hvor mange stopper seg selv et sted på veien. For vi møter alle motstand på denne veien. Motstand mot vekst motstand mot å gå utenfor komfortsonen og det snakket vi også mye om. Det får du høre mer om i en annen blogg. Ha en skjønn dag videre:)

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....