Modul 2 på Coach Mentor Utdannelsen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

 

Julie 11

Vi hadde en skjønn 2. dag på Coach Mentor Utdannelsen både i Oslo og på Bryne sist uke. Vi snakket om hvordan realisere ønsker og drømmer. De beste coachene er de som har gått veien og skapt forandringer i sine egne liv. Det var skjønt å se drømmer begynne å røre på seg og deltakerne begynne å tenke vidt og bredt utenfor boksen.

De fikk også grundig opplæring i Stjernemodellen og Grow modellen. Det er skjønt å se hvordan disse hjertemenneskene allerede er i gang med å skape forandringer både i sine liv og hjelper hverandre å skape forandringer

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..