Modul 3 på Coach Mentor Utdannelsen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

cmu-4-modul-3-oslo

Denne uken har jeg undervist på Modul 3 på min Coach Mentor Utdannelse først i Oslo og deretter på Bryne. Det er noen virkelig skjønne mennesker begge steder som det er en fryd å være reiseleder for. De har allerede gjort mange forandringer i sine liv og det landerstadig nye erkjennelser og a-ha opplevelser.

Temaet denne gangen var hvordan vi selv stopper oss selv og skremmer oss selv med tankene. Det gav mange gode coachinger og noen virkelig nye dype innsikter.

Det gleder meg uendelig mye å se forandringene hos den enkelte. Veldig kjekt når de deler. Her er en tilbakemelding jeg fikk etter sist samling.  Vil dele med deg den enorme forandringen jeg allerede føler, både privat men ikke minst på jobb, hvordan stresset og alt dramaet rundt meg ikke har den samme negative virkning lengre. Føler en stor innvendig ro som jeg har lengtet etter så lenge, og tar mer hensyn til hva jeg føler er riktig for meg og ikke bare prøve å gjøre alle andre til lags.
Utfordringene kommer det enda men jeg merker jeg ikke engasjerer meg så mye i det lengre.

cmu-4-modul-3-bryne

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....