6. samling på Mentor Årskurset

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Vi har allerede kommet til juni og er klar til 6. samling på Mentor Årskurset. Vi har allerede kommet halvveis i året og hatt noen skjønne samlinger til nå. Denne samlingen er online. Det vil si at undervisningen foregår via nettet. Det er en undervisningsform jeg elsker. Det åpner for så mange muligheter. Jeg kan undervise fra der jeg er i verden. Det eneste jeg trenger er en Pc (eller telefon) og internett tilgang og vips er kameraet på og deltakerne kan høre og se meg live. Underveis er det også mulighet til å stille spørsmål og ha en vanlig forelesningsform.

Temaet for juni månedens samling på Mentor Årskurset var «Lær å skape de resultatene du ønsker»

Deltakerne fikk notater, øvelser og redskaper og vi såg på hvordan tankens kraft virker og hvordan bruke det effektivt i eget liv.  Vi snakket også om sammenhengen mellom tanker- følelser- handlinger og resultat

Deltakerne var som alltid aktive og stilte mange spørsmål som jeg coachet på underveis. Jeg gleder meg allerede til neste samling som er i august. Da skal jeg møte deltakerne «live» på Bryne. I mellomtiden får de videoundervisning i juli som de kan kose seg med der de befinner seg.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....