Sertifisering av årets deltakere på Coach Mentor Utdannelsen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Det har vært en fantastisk reise sammen med disse flotte menneskene som har deltatt på årets Coach Mentor Utdannelsen på Bryne og i Oslo. Jeg elsker å være reiseleder på utdannelsen og hjelpe hver enkelt til å løfte seg selv og de menneskene de har rundt seg.
Etter min mening er de beste coachene de som har gått veien selv og gjort sine egne erfaringer og endringer. Vi kan bare hjelpe andre til det nivå vi selv har kommet til.

Denne gjengen har alle blitt dyktige coacher, og gode til å hjelpe andre å skape endringer. Det er rørende å se de fantastiske ringene i vannet som spres ut fra hver enkelt av dem.

Jeg er utrolig takknemlig for å være coach og kursleder på Coach Mentor utdanningen, å se den store forandringen som skjer i, med og rundt dem. Vi snakket om det å være coach og hjelpe andre til  å skape forandring og at all forandring trenger å starter med oss selv. En av deltakerne fortalte om en hun hadde møtt som hadde tatt en annen coaching-utdannelse. Hun hadde spurt denne andre om han var fornøyd med utdannelsen. Ja, hadde han sagt og dratt litt på det, jeg lærte mange gode teknikker. Hun som har deltatt på min utdannelse spurte videre, har du opplevd at det har skjedd endringer i ditt liv. Den andre hadde blitt litt overrasket og undrende og svart litt tvilende ja…. det har det vel.

Hun var veldig overrasket over det svaret, for som hun sa «jeg lurer på hva han har lært, for her har jo alle fått en fantastisk forandring» Som utdannings-leder følger jeg nøye med hver enkelt deltaker og vet at de alle har fått fantastiske forandringer i sitt liv og sin livskvalitet. Det er bare så fint å høre dem si det høyt og anerkjenne det for seg selv.

Jeg elsker å være med mennesker på denne veien tilbake til seg selv. Som en av dem sa «Det er helt umulig å ikke bli forandret til det bedre. Du får en ny måte å sjå livet på. Ein kan faktisk sei at det blir livet før og etter Coach Mentor Utdannelsen»

 

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....