Tusen takk

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Å få skjønne tilbakemeldinger fra mennesker som har transformert sitt liv og løftet livet til topp, er så inspirerende og motiverende. Det gir meg så fin tilbakelmeding om at jeg er på min rette hylle. Å dele de redskaper og verktøy som har virket for meg videre og se hvordan de virker minst like bra for mine kursdeltarere gjør meg ydmyk og takknemlig.

En skal være villig til selv å ha gått veien, gått alle omveiene for å virkelig finne frem til det som virker best. Når jeg så har gjort det i noen år og virkelig spisset det jeg gir videre, er det deilig å få de gode tilbakemdingene 🙂 Da vet jeg at jeg er på min rette hylle 😉

Det hjelper også i prosessen videre med å dele mine snarveier i en større skala;) Alt er perfekt:)

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....