Hvilken ulv mater du?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

 

IMG_1286Jeg leste for en tid tilbake en fin historie om en indianer som forklarte livet for sine barnebarn. Han sa det finnes to slags ulver som kjemper inni dere. Barnebarna ble litt forferdet, men den gamle indianeren fortsatte. Disse to ulvene holdes i live på forskjellige måter. Den ene mates av grådighet, utakknemlighet, egoisme, osv den andre mates av kjærlighet, takknemlighet, glede. Barnebarna lurte på hvem av ulvene som vant. Den gamle indianeren så på dem en god stund før han svarte ”det er den ulven du mater mest”

Hver dag hvert minutt velger vi hva i vil tenke og fokusere på. Selv om det ikke alltid føles slik, har vi alltid et valg. Vi kan alltid finne en liten ting som vil kunne gi oss en bedre følelse. Så da blir mitt spørsmål til deg. Hvilken ulv mater du? Hva har du fokus på i ditt liv? Hvilke tanker lar du få vokse seg sterke i ditt hode?

 

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....