Kan du hjelpe meg?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

 

Positive thinking will let you

Jeg blir ofte kontaktet av mennesker som står fast i ulike situasjoner om jeg kan hjelpe. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg etterhvert kan svare JA på det spørsmålet. Ja, jeg kan hjelpe deg hvis du er villig til å hjelpe deg selv. Ja, jeg kan gi deg verktøyer og redskaper til å forandre ditt liv, hvis du er klar. Men, sier jeg, jeg vil bare jobbe med mennesker som virkelig vil forandring, så hvis det er deg kan vi finne frem til hva som passer best for deg.

For noen (en god gjeng kvinner) er det å få en videoe sendt til sin PC, MAc eller Iphone hver måned med en workshop med et inspirerende tema og konkrete verktøy og redskaper. Jeg er stolt og glad over at VIP klubben ( https://maybente.no/onlineklubb/) nå fungerer akkurat slik min drøm og visjon var. Jeg kan dele min kunnskap med flere på en gang, dele mine nyeste innsikter og møte menneskene online. Det er en helt fantastisk realisering av et ønske og en drøm jeg har hatt en god stund. Denne månedens tema er «Styrk din selvfølelse». Du kan få en liten smakebit hpå videoen her: 

 
 
 Jeg er så glad for denne måten å dele mit budskap og ikke minst for de skjønne tilbakemeldingene jeg får fra dem som ser og lytter til videoene. Noen lytter mens de kjører bil, andre mens de jobber, andre mens de går tur, noen mens de støvsuger, vakser klær. De bruker det til å mate tankene med inspirasjon til å få mer ut av livet.
 
VIP tusen takkHer er en tilbakemelding fra en medlem i klubben » Tusen takk for det fine temaet denne måneden. det traff meg akkurat. Det var som om du snakket om meg og det gav meg så god mening. Jeg stod virkelig fast i en utfordring, men etter å ha lyttet til videoen, fikk jeg en idee til en supergod løsning. Tusen takk for de skjønne redskapene og verktøyene du deler.
 
 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....