Hvordan skape det livet du ønsker deg NÅ

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

IMG_2039

Er det slik at livet skjer, at den ene dagen går og neste kommer mens du håper at ting vil forbedre seg, at det skal skje noe slik at du får det bedre? Er det slik at du har et område i livet ditt som tapper deg for krefter og enerig? Et eller kanskje flere områder i ditt liv som du gjerne skulle hatt annerledes. Vet du hva? Det er mulig å gjøre de forandringene du ønsker deg

Å nei, det handler ikke om å forandre de andre eller omstendighetene. Det handler om å endre inni deg selv, for det magiske da er at når du gjør indre forandringer i tanker, følelser og måten du se verden på så endres også den ytre verden. Uansett hva det er du ønsker og drømmer om, er det mulig. Til og med det som kan virke umulig kan være mulig. 

Jeg har selv opplevd det i mitt liv og sett det gjentatte ganger med de menneskene som har vært på mine kurs. Det er like magisk hver gang det virkelig går opp for et menneske på et dypt nivå at han/hun faktisk kan skape det livet han/hun ønkser seg.

Best version

Er det slik for deg at du infinner seg med et liv du ikke er fornøyd med og lar livet fylles med omstendigheter, mennesker, relasjoner og ting du ikke ønsker? Vi du gjerne vite hvordan du kan ta styringen og sette deg i førersetet av ditt liv og skape mer av det du ønsker deg? Nøkkelen til det, er å finne i vårt indre. I hvordan vi ser på ting, hvordan vi tolker det vi opplever og hva vi tenker om det vi opplever og erfarer. Vi kan tenke på det på en måte som styrker oss eller på en måte som svekker oss.

Det perspektivet vi velger å ta på det som skjer gir oss noen følelser som inspirerer til en type handling. Veldig ofte handler vi på autopiloten og gjør vanemessig det vi alltid har gjort. Når jeg har kurs får deltakerne ofte i oppgave å endre vaner, inspirasjon til å endre tanker og følelser. Det er da magien opptrer. De opplever virkelig hvor stor påvirkning de har på eget liv. De er ofte veldig overrasket over hvordan det henger sammen. At når de forandringer i sin måte å se tingene på så forandres også tingene.

 

Det er derfor jeg elsker å følge mennesker over tid slik at vaner kan endres og forandringen virkelig kan lande. Jeg føler meg heldig som kan følge mennesker gjennom 8 måneder på coachingutdannelsen. Det er skjørt å skape forandring og for meg gir det dyp mening å holde den ekelte i handlen og være deres støttehjul til de selv kan sykel videre i verden. Det gir dyp mening for meg å vite at når de selv er klar og har integrert de de har lært, kan sykle videre selv og smatidig være støtte for andre i deres utvikling.

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....