Om å romme veksten

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Once you start making changes

Jeg fikk på forsommeren,i løpet av mai måned, realisert to store drømmer. Vi kjøpte vår egen hytte i Mandal med fantastisk sjøutsikt og CappelenDamm sa ja til å gi ut min bok. Jeg merker virkelig at mitt system har jobbet med å romme all denne suksessen.

I naturen er det slik at etter flo kommer ebbe, ting går i sykluser. Vi mennesker har anledning til å heve oss over naturlovene, når vi er klar over hva som skjer. Selv om jeg er klar over loven om polaritet, at alt har en motpol og at når vi er høyt oppe har vi en tendens til å lande med et brak, så tok det litt tid før det gikk opp for meg hva som var i ferd med å skje.

Som når en skal pusse opp kjøkken eller andre ting så er det en del rot og skurr, og slik er det også når livet skal oppdateres. Så handler det om å romme også det og la det være litt «rot» og øve seg på å nyte også det.

Så nå merker jeg at jeg kan romme all veksten fra all min ekspansjon på en helt annen måte. Det er som jeg stille og rolig får mer plass inni og det føles som en lettelse.

Som når kjøkkenet er ferdig og vi kan nyte det nyt. Slik er det for meg nå. Nye erkjendelser har landet dypt i mine celler og det gir faktisk rom for nye ting.

Så jeg er allerede i gang med å pusse opp «badet»,  det vi si jeg er allerede i gang med nye prosjekter og reiser i september til San Franscio for å få hjelp til å lande det på en raskere og mer nytelsesfull måte.

Håper for deg og at du får hjelp til å først å fremst våge å gå for dine drømmer og ønsker, og når utfordringene dukker opp når «kjøkkenet er omgjort til en byggeplass» finner en måte å nyte veksten på eller ber om en hjelper på banen slik at veksten kan lande raksere og du kan nyte prosessen.

Jeg ønsker deg fra hjertet lykke til med realisering av dine ønsker og

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....