Takknemlig juleforberedelse

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Julehjerte

 

Desember er allerede godt i gang. Jeg elsker denne tiden på året, når huset fylles av gode lukter og julepynten så smått begynner å gjøre sitt inntog. Det gleder meg å se forventningen i øynene til barna når de forventningsfullt pakker opp sin kalendergave. Jeg vet jeg er privilegert, jeg vet jeg er heldig som bor i dette landet hvor vi har det så godt. Jeg er veldig takknemlig for alt det fantastiske jeg har i livet mitt, for barna mine, mannen min, familien minn, venner og alle de skjønne mennesker jeg treffer på mine kurs og på min utdanning. Jeg er takknemlig for å få oppleve denne førjulstiden, tenne lys, bake sammen med barna, vekke til live gode minner mens julepynten pakkes frem.

Jeg gjorde for noen år siden opp status over hva som er viktig for meg i førjulstiden og som listen min ovenfor viste er det å være sammen med de menneskene jeg er glad i og gjøre kjekke ting sammen. Når vi begynte å få tenåringer som stadig var på farten, fant jeg ut av jeg måtte være kreativ for å skape den gode julestemningen med nærhet, glede og takknemlighet i fokus. Så de siste årene har vi vært ute på eventyr og reist til andre kontinenter og virkelig hatt tid til hverandre. Jeg er så glad for den tiden, for de skjønne turene vi har hatt og for de unike opplevelsene det har gitt oss og for den måten det har sveiset sammen vår familie.

Dette året er vi hjemme i desember. Jeg har siste innspurt med korrekturlesing og gjennom gang av manuset til min bok og så har vi full gang i oppussingen av hytten, så derfor blir det juleforberedelser hjemme. Og det føles godt. Det er en sjarm med det og. Så deilig å høre tenåringene komme med skjønne innspill og si jeg gleder meg så til kalendergavene, jeg ser så frem til å bake kaker, jeg gleder meg til alt som har med julen å gjøre. Inni meg kjenner jeg varmen bre seg over å vite at de har integrert de gode tradisjonen og nå vil være med å skape julestemning de og.

Jeg håper for deg og at du skaper god julestemning der du er. Hvis du gjerne vil ha litt inspirasjon kan du få det helt gratis her:

Ha en stemningsfull førjulstid

 

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....